Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie bagatela

Czy mogę do porodu ogolić się sama ?

Polecane posty

Gość pytanie bagatela

Jestem w 35 tyg ciąży i ciągle się golę, ale zauważylam ze moja lekarkajest raczej tym faktem hmmm.. no moze nie zażenowana ale zdziwiona i jej mina pytająca. Ale co w tym dziwnego ? golę się od zawsze i jeśli Bóg da to chciałabym sama ogolić się do porodu. Rozumiem ż enie które kobiety nie sa wstanie tego zrobić bo to zalezy od fizjonomii ale jesli ja będę? A moze lepiej sobie odpuścić ?

Ja dzień przed porodem byłam u gina, też się wydepilowałam, nie mówił nic, w szpitalu też nikt nic nie powiedział :)

Gość nhininiininnie
nie wyobrażam sobie być niewygolona. W ciąży do samego końca się goliłam, fakt ciężko było ale metodami dałam radę. Do porodu szłam wygolona więc nie goliła mnie położna i bardzo dobrze. Maszynką na sucho...nic fajnego. Dziwną masz tę lekarkę. Pewnie sama z buszem chodzi i dlatego dla niej zadbana wygolona kobieta to szczyt wulgaryzmu i wyuzdania ;D;D

Pewnie że możesz. Ja jak dostałam pierwszych buli porodowych to była pierwsza rzecz którą zrobiłam poszłam pod prysznic i się ogoliłam hihi to zupełnie normalne

Gość pytanie bagatela
To fajnie bo własnie się nad tym zastanawiałam. Moja lekarka to młoda kobieta, matka trojga dzieci. Kiedy wspomniałam o cesarca patrzyła na mnie oburzona jak w ogole mogło przyjsc mi to na mysl. tez podejrzewam że chodzi z jeżem więc dlatego dla niej to takie dziwne. Ale trudno, ja wole to zrobić sama, zawsze depiluję sie sama dla siebie

też się goliłam, o wiele łatwiej dbać o higienę po porodzie, a wtedy raczej nie ma opcji zbyt intensywnej depilacji, zwłaszcza po nacięciu.