Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoJaTakWlasnieMysle

JAK MOZNA NAZWAC DZIECKO CHANEL????

Polecane posty

i to chłopak ? :D:D:D haha omg p.s znałam Niemke o imieniu Koko :o (chyba pisane Coco) :O :O ale Chanel dla chłopaka to już szczyt

Gość gabkamski
jak rodzice nie są polakami to raczej to normalne imie, prawda ? zobacz jak jest napisane nazwisko, nie są polakami 100%

Gość BoJaTakWlasnieMysle
Kolakowski... a jakie to nazwisko? angielskie? niemieckie? :D 🖐️

Gość gabkamski
mój kolega ma nazwisko Kurczak (karczak) i jest amerykaninem tu w szykago

Gość gabkamski
to wyzej to podszyw :)

Gość i bardzo dobrze zrobisz
Ee..na placu zabaw slyszalam juz takie:Irmina,Amanda,Jessica,Kevin itp..Czytalam opublikowane wyniki badan..Ludzie z nizszych sfer,tacy ktorzy malo zarabiaja daja swoim dzieciom tak na imie,zeby chociaz tym sie wyroznialy skoro np ubiorem i klasa spoleczna sie nie wyrozniaja. A ludzie z wyzszym statusem spolecznym daja bardziej staropolskie imiona typu Antos,Janek,Franek. Moj ma na imie Janek,ale kims wyjatkowym nie jestem.Ot mam dyplom,ale pracuje za granica:-o

Ee..na placu zabaw slyszalam juz takie:Irmina,Amanda,Jessica,Kevin itp..Czytalam opublikowane wyniki badan..Ludzie z nizszych sfer,tacy ktorzy malo zarabiaja daja swoim dzieciom tak na imie,zeby chociaz tym sie wyroznialy skoro np ubiorem i klasa spoleczna sie nie wyrozniaja. A ludzie z wyzszym statusem spolecznym daja bardziej staropolskie imiona typu Antos,Janek,Franek. Moj ma na imie Janek,ale kims wyjatkowym nie jestem.Ot mam dyplom,ale pracuje za granica:-o

a glupia autorka zamiast sie nabijac z imienia powinna pojsc i na msze dac,by chlopiec sie odnalazł!! Jakby moje dziecko zaginelo to by mi serce pękło!!!!! Nawet nie chce o tym myslec!!

Gość BoJaTakWlasnieMysle
Przeciez ja sie nie smieje z tego ze zaginał idiotko! 🖐️