Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zahukana

Jak brać bez wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość Zahukana

Nie wiem jak poprosić chłopaka o pieniądze. Mieszkamy razem, rachunki plus jedzenie dzielimy mniej więcej na pół. Niestety ja zarabiam dużo mniej, do końca miesiąca zawsze starcza mi kasy, ale o np. zakupie nowych adidasów(stare sie rozleciały) mogę pomarzyć. Problem polega na tym, że mój mężczyzna nieraz w sklepie mi mówi o popatrz jakie ładne buty, pasowałyby Ci.... chodź przymierz..... i faktycznie są ładne tylko cena zawsze mnie zbija z nóg... i tu zaczyna się problem chłopak chce mi je kupić, ale ja dziękuje wykręcam się, gdyż jakby mi je kupił to czułabym się jakbym go wykorzystała Może postępuje niewłaściwie?

Gość maturks4
To niewłaściwe słowo "niewłaściwie". Raczej ambitnie. Ale w zależności od stopnia waszej zażyłości - raz na jakiś czas (bardzo rzadko) pozwoliłabym sobie na odrobinę (przecież nie "luksusu" za pieniądze partnera

Gość lajla90
Skoro sam proponuje, to znaczy,że go stać, więc nie masz powodu mieć wyrzutów sumienia.

Gość odlacz internet
zle robisz .. powinnas przyjac ''podarunek'' facetom sprawia to przyjemnosc :D wiem cos na ten temat. bylam w podobnej sytuacji.:P