Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama86

zepsulam obiad!!! pomocy za duzo chili jak ratowac leczo???

Polecane posty

zepsulam obiad!!! da sie jakos zneutralizowac za duza ilosc chili w leczo??? odpowiedzi szybko bo zaraz mam gosci:(:(:(:(:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiam ciasta
a nie moglabys dodac troche wody? nie wiem czy to dobra rada

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jak dodam wiecej to bedzie zupa:(:(:(:(:( kurde co ze mnie za kucharka!! myslalam o smietanie ale to wtedy bedzie zupa pomidorowa:(

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja ostatnio przesadzilam
z chili w fasolce po bretonsku to po prostu odlalam wody, dolalam nowej i dalam puszke pomidorow do zagęszczenia. tez polecam Ci tak zrobic, inaczej sie nie da. Po prostu odlej wody, dolej nowe i dodaj skladnikow

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość uwielbiam ciasta
hmmm a mocno to ostre jest? Juz lepiej podac zupe niz zeby goscie dostali rozstroju zołądka tak mi sie wydaje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kasieńka o błękitnych oczach
Udawaj, że nic się nie stało. Podaj na stół i tyle. Jakby joś mówili, że za ostre, to powiedz, że taki był przepis ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jakie szybko? a gdzie prosze?
:o nie pomoge z a brak kultury

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jakie szybko? a gdzie prosze?
za*

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wylalam wode i dodalam nowej zagescilam maka kukurydziana:P leczo jak ta lala:D dzieki bardzo:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pomaranczowsza
wylalas wode, czyli wylalas caly smak i witaminy? juz po stracie, ale ja bym w takiej sytuacji podala z czyms mdlym, np. ryz, makaron, ziemniaki - i ostrosc by sie rozmyla ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maciejka fioletowa
po co dawałaś chili do pomidorówki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość katinccova
Na przyszłość: dodaj soli, równoważy ostrość chili. Tylko uwaga, żeby nie przedobrzyć w drugą stronę ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×