Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama za 3 mies

Co kupic dziecku do spania co zabiera malo miejsca ???

Polecane posty

Gość mama za 3 mies

chodzi mi o lozeczko czy cos, czy w wozku moze spac ?? jestesmy w trakcie budowy i jak sie urodzi to jeszcze bedziemy w kawalerce = malo miejsca.... jak wstawie lozeczko to sie nie ruszymy jak rozloze nasza kanape do spania heh

Gość moje zdanieeee
Jeżeli masz zamiar karmić piersia to nic nie kupuj do spania, niech spi z Tobą...a jeśli to nie wchodzi w grę to nie wiem wszystkie łóżeczka mają mniej więcej takie same wymiary...spanie w wózku, nie wiem czy to dobry pomysł.....

spijcie razem :d to najlepsze dla dziecka,bo czuje sie bezpieczne,, i dla ciebie pelna wygoda- obudzi sie w nocy - cycus do buzi i spi dalej,spokojnie ssąc :D wózek jest niepraktyczny bo nie widzisz dziecka tak jak np przez szczebelki łózeczka i musisz za kazdym westchnieniem wstawac i kontrolowac :D mama 2,5 miesiecznej julki :D

Gość mama za 3 mies
nie znam się to moje pierwsze dziecko ;) to chyba faktycznie nie ma sensu nic kupowac teraz, bo może rzeczywiscie spac z nami

Gość moje zdanieeee
mój ze mną spał przez 4 miesiące dopóki nie zaczął przesypiac całych nocy. Wcześniej jak się budził co 2, 3 godziny nie wyobrażam sobie wstawać do niego pół przytomna.

Gość no nie wiem czy spanie
razem to taki dobry pomysł, pozniej trudno odzwyczaić dziecko od tego i nauczyć spania w łóżeczku.

Gość Kasieńka o błękitnych oczach
kupcie dziecku małe łóżeczko, przecież musi gdzieś wygodnie spać, Wy zresztą też

Gość Joela
Kup wiklinowy kosz podobny do takiego do bielizny.Są specjalne dla dzieci .Ustawiasz gdzie chcesz,dziecko spi wygodnie ,no i potem masz kosz:-)

Gość kochanic1234
A potem będziesz miała problem z tym, że maleństwo nie będzie chciało spać w swoim łóżeczku....

Gość moje zdanieeee
jak ma 3-4 miesiące trudno odzwyczaić?? nie gadajcie bzdur.

Gość mama za 3 mies
o, dzięki. :) Fany ten kosz

Gość A ja ostatnio
Ja myślę, ze na łóżeczko dla dziecka, to nawet w kawalerce znajdzie sie miejsce, tylko dobrze pokombinuj. Nie wyobrażam sobie nie miec dla dziecka jego miejsca, w końcu na początku prawie cały czas śpi i powinno miec swój kącik. A czy te 3 miesiące wystarczą wam, zeby się przeprowadzić? Bo bez sensu będzie trzymać dziecko przez tyle czaasu w koszu, a potem moze i tak nie będzie wyjścia i kupicie normalne łóżeczko. Z tym, ze już będą inne rzeczy wam miejsce niepotrzebnie zajmować.

swietny ten koszyk... ale do 4 miesiaca bobo moze spokojnie spac z wami..takie malenstwo latwo sie odzwyczai

Gość dostaniesz
spiwór:)

Gość mama za 3 mies
czy starcza nie wiem, zobaczymy. mam nadzieje, ze te 3 mies do porodu zrobimy duzo a potem to juz z gorki. :) Obecnie w kawalerce na prawde mamy malo miejsca. rozważaliśmy jeszcze opcje ze przerowadze sie na ten czas do mamy, ale musiałabym tam sama byc z dzieckiem bo tutaj moj maz ma bliziutko do pracy a od mojej mamy miałby prawie 80 km wiec odpada.

my mamy pokój ok 10m2, mały ma łóżeczko,my łóżko,jest wielka szafa, komoda mały stolik i wystarczająco miejsca :) jak się chce to wszystko można :)

po co kombinowac skoro tak maly bobasek zmiesci sie z wami i bedzie mu wygodnie :D i cieplo :D a jak juz sie przeprowadzicie to bedzie mialo swoj kącik do spania,,bez kombinowania i zagracania kawalerki. my spimy z małą i nie wyobrazam sobie wstawania co 2/3 h do niej... :D