Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna skalka 3333

Nie stac mnie na mleko modyfikowane co robic? daja gdzies darmowe?

Polecane posty

Gość moua
skoro nie będziesz zmieniała mleka to nie płacz że cię nie stać.

Gość fanka anka
jestes nienormalna, co moze zrobmy wszyscy zrzutke bo ty chcesz miec za darmo, moze jeszcze lepszy wózek ci kupimy

Gość aaaaaaaaaasdddddddddddddaaaaaa
to po co płodziłąś dziecko skoro nie umiesz głupiego mleka kupić? mogłaś chociaz odłożyć przez te 9 miesiecy kwote a nie teraz sie użalać :O

Gość fanka anka
nie ma idiotko mleka za darmo, ewentulanie bebilon pepti za 7 zl, ale to chyba musisz miec od alergologa recepte

Gość fanka anka
jak ci mleko zstarcza na 1,5-2 tyg to nei jest xle, kurcze 80 zł na melko to duzo??? inne matki kupuja melko i starcza na 3-4 dni i jakos dająrade

Gość kaskaada
jeśli twoje dziecko ma powyżej roku to możesz śmiało dawać mleko krowie sproszkowane w niebieskim woreczku kosztuje ok 9 zł za 400gram. ja daje je córce i sama się na nim wychowałam

Gość anna skalka 3333
ale ja wózek mam i mi on odpowiada temat jest o mleku, umiesz czytac? wiem ze chcesz dodac topikowi pikanterii ale to smieszne troche. A zmieniac nie bede bo skoro jest sposób by dodtac od panstwa za darmo to chetnie skorzystam. burmisstrzowie trojaczkom wozki funduja wiec i jest moze sposób nadarmowe mleko. czy któras dostawala mleko za darmo. potrzebna recepta czy jak

Gość moua
autorka pewnie chce receptę na darmowy Bebilon 2 bo przecież takie mleko jej dziecko pije. :O

Gość uwielbiam ciasta
nie ma darmowego mleka jest tylko na recepte za ktore sie placi nadal nie rozumiesz?

Gość anna skalka 3333
fanka ja puszke za 40zl kupuje a nie za 80. i mi starcza na 1,5tyg a komu stracza na 3-4dni? chyba ze robia butle na kazdy placz dziecka, dziecko nie pije i tak bezsensownie marnuja. ja mam rozpisane jak dziecko je i na darmo nie robie

kurcze - dajcie dziewczynie spokoj,,tylko zapytala a tu takie teksty... a podobno kto pyta nie bladzi,,no zero zrozumienia... mleko i tak trzeba kupic i tak,,,zawsze znajdziesz skoro masz bobo... ale probuj dalej,moze wlasnie w MOPS-ie cos doradza... zmiana mleka nie zaszkodzi dziecku,,,a sa duzo tansze,,,nie sprobujesz nie przekonasz sie..mozesz raczej tylko zyskac

Gość miej swoj honor....!
ale z Ciebie żebraczka :O

Gość anna skalka 3333
uwielbiam ciasta takdalej nie rozumiem :) bo co? zrobisz mi cos? hee? :D

Gość do autorki hahaha
autorka sciemy wam tu puszcza jak dostanie mleko darmowe lub na znizke to zmieni dziecku, a jak ma zmienic na tansze to nie lol :D

Gość moua
Bebilon nie jest refundowany więc recept na to mleko nie ma. Sa inne mleka refundowane dla alergików. Ale zwykłe mleko nie jest refundowane.

Gość uwielbiam ciasta
no to twoj problem za darmo nic nie dostaniesz i to tyle

Gość anna skalka 3333
bambusik jeszcze przez jakis czas bede kupowac to za 40zl ale pozniej napewno zmienie. A w mopsie pytalam i o tych receptach cos pani powiedziala ale juz wiem ze miala na mysli to dla alergików chyba

czyli w miesiacu wydasz 80 zł na mleko i to duzo ? kobieto ja mała puszkę kupowałam za 25 zł średnio jak mały miał miesiąc

Gość fanka anka
nie potrafisz czytac dwie puszki melka razy 40 zł to 80 zł, chodzi mi o male dzieci ktore nei sa karmione piersia i sa na samym melku, i uweirz mi ze idze wtedy jedna puszka na 3-4 dni. A twoje dziecko to jakies inne jest??? tysiace dzieci sa na bebiku, gerberze i maja sie super. ja tez swojemu dawalam bebiko i ma sie bardzo dobrze, zdrowa, wesoła. nie lubie takich panienek ktore uwazaja ze za darmo musza miec to co najlepsze. za darmo nie dostaniesz mleka, chyba ze ci ktos da

Gość uwielbiam ciasta
napewno miala na mysli ze recepty sa tylko na mleko dla alergikow a skoro uzywasz bebilon to mozesz na bebiko zmienic

Gość anna skalka 3333
cista no to juz, zegnamy pania :D sioo

Gość fanka anka
nie ma melka za darmo, w mopsie pewnie chciala powiedziec ze np bebilon pepti na recepte jest tanszy ale to dla alergikow, a nie dla dzieci ktore moga pic zwykle mleko.

Gość uwielbiam ciasta
idz do pracy i zarob sobie i kup sobie to co chcesz a nie tylko wymagasz ze panstwo ci powinno dac

Gość fanka anka
ciekawe ile twoje dziecko ma mies i ja to mozliwe ze starcza ci melko na nawet 2 tyg przeciez taki maluch powinien wypijac 500-700 ml, no chyba ze juz zjada normale obiadki

Gość Ulkiulki
I to jest właśnie nasz zasrany mops zamiast zapewnić opiekę dziecku a starych wypierdolić do roboty daje zasiłki i jest kupa kompletnie nieodpowiedzialnych siedzących na dupie durniów którzy są zdania że im się należy. Nic wam się śmierdzące lenie nie należy jeszcze dzieciaka wam powinni zabrać bo nie robicie nic by dzieciak miał normalne życie. Oddała bym wam je wtedy gdyby was było na życie stać.

Gość anna skalka 3333
fanka moje dziecko pije 3x dziennie po 210ml mleka ma 8 miesiecy i oprócz tego je obiadki, deserki, banana i rózne inne

Gość anna skalka 3333
uwielbiam ciasta pisalam tak bo myslalam ze mozna dostac za darmo jak ktos zasilki bierze to czemu nie skorzystac ale juz wiem ze nie mozna, a do pracy po co mam isc, zeby zasilki stracic, a dziecko z kim zostawie? mąż tez pracuje i rodzice.

Gość anna skalka 3333
do pracy pójdę jak dziecko do przedszkola pójdzie a wiec za ok 2,5 roku, wiec bede juz wtedy po obronie magistra, wiec mozna rozejrzec sie bedzie za lepsza praca niz do tehj pory jaka mialam

Gość do autorki hahaha
jak pracuje maz i rodzice to raczej macie pieniadze na mleko, nie gadaj bzdur

Gość uwielbiam ciasta
do pracy masz isc po to zeby o darmowe mleko nie zebrac