Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna skalka 3333

Nie stac mnie na mleko modyfikowane co robic? daja gdzies darmowe?

Polecane posty

Gość nie ma darmowego
nie ma darmowego mleka. jest na recepte refundowane-bebilon pepti.ale zeby je dostac,musisz miec zaliczona wizyte u arelgologa i dziecko musi miec faktycznie alergie. jak nie ma odpowiedniego wpisu w ksiazeczke dziecka,to zaden pediatra teraz nie wypisze na nie recepty.ale to mleko tez kosztuje,nie jest za darmo.

Gość fanka anka
to na mleko nie masz ale na deserki juz tak, pewnie obiadki tez ze sloiczka??

Gość anna skalka 3333
tak na wszystko mam, ale slyszalam o tym mleku wiec stad pytanie. a obiadki gotuje a czasem ze sloiczka zalezy czy mi sie chce czy nie.

Gość gość
Anna Skalka jaka ty tępa jesteś. Magisterke masz bronić, żal!

Gość gość
Wiesz co SIERODKA MARYSIA?? Jesteś podłą suką twierdząc,że jak nie stać to po co rodzić i wychowywać.Życzę Ci z całego serca żebyś została sama z małym dzieckiem na ręku tracąc prace bez niczyjej pomocy.Myśl dziewczyno.Nie pomyślałaś: ""A może dziewczyna straciła prace i facet ją zostawił z dzieckiem,a teraz potrzebuje pomocy?!""

Gość gość
to niech odda innym na wychowanie jak pieprzona mamuśka nie umie zarobić na własne dziecko, się nie rodzi jak nie stać

Gość Marta Chmielewska Toruń
Spróbuj napisać ogłoszenie na oglaszamy24.pl ja tak zrobiłam i mi pomogli.Zgadzam się z osobą która pisała przede mną.Zamiast oceniać pomyślcie "Może dziewczynę zostawił facet z dzieckiem,straciła prace i nie ma nikogo na świecie kto jej mógłby pomóc".Łatwo wam oceniać,a trudno ruszyć głową i pomyśleć,że ktoś jest w trudnej sytuacji.Ci co oceniają innych z pozorów to są,albo z bogatych rodzin i maja łatwy start,albo mają studia i wysokie stanowisko.Ale w naszej Polskiej rzeczywistości nie każdy ma całe życie z górki. Rozumiem dziewczynę.Pół soku temu mnie facet z dwójką dzieci zostawił.Teraz mam alimenty i zasiłki na dzieci i to co czasem mi się uda zarobić dorywczo.

To Ty oddaj. Ona chociaż jest normalny i się stara.Nie ważne jak,ale stara się. Życzę Tobie co najgorsze może matkę może trafić.

Mój syn pił bebilon pepti i nie trzeba być u alergologa

Gość gość
Trzeba było karmić piersią.