Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sikoreczka77

BOLĄCY MOSTEK

Polecane posty

Gość sikoreczka77

wczoraj biegł za mną kolega i sie wywróciłam i upadłam na lewą stronę , leżałam na lewym boku po czym kolega z dosyć dużą siłą upadł na mnie . Słyszłam jakby coś mi sie łamało w klatce piersiowej , mostek . Wiem że to niedorzeczne ale jednak z wielkim wysiłkiem wstałam i maiłam przez jakiś czas trudności z oddychaniem a za każdym razem gdy oddycham , kładę się , podnoszę , schylam , skacze i tego typu inne czynności bardzo boli mnie mostek i okolice serca , nawet przy wzięciu głębszego oddechu . nie wiem co mam robić . może coś pomożecie :):)

Gość sikoreczka77
chciałam jeszcze dodać że spuchła mi lewa strona od żeber . mam spuchnięte , wypukłe bardziej niż z prawej strony . oczywiście mama mówi że dramatyzuje i mam smarować kremem , a ja sie boje powiem szczerze .. .. .. .

idź do rodzinnego po skierowanie na rtg klatki piersiowej i jakieś leki przeciwbólowe dobre, żebyś sie niepotrzebnie nie męczyła żebra to nic, ale pęknięcie mostka to już poważniejsza sprawa, a nie wiadomo, czy Ci się to nie przydarzyło

Gość sikoreczka77
hmm w sumie jutro mam chirurga umuwionego z kostką u nogi gdyz miałam skręcona ale zastanawiam się czy tak ni z tąd ni z owąd mu o tym powiedzieć że mam bóle w okolicach żebez i mostka , pokazać że spuchnięte .. :)

Gość sikoreczka77
zastanawia mnie czy możliwe jest przemieszczenie się żeber gdyz z lewej strony zauważyłam że sa one jakby "wypukłe" myslałam że to spuchniete ale zaczełam dotykać i stwierdzam że sa wypukłe , niepokojące ..