Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakachana??

Jak odzyskać chłopaka?

Polecane posty

Gość zakachana??

Chłopak, na którym mi zależało przestał się do mnie odzywać i to wyłączenie przeze mnie.ja głupia chciałam zobaczyć jak bardzo mu na mnie zależy i dawałam mu takie sygnały, żeby się starał. Trwało to chyba zbyt długo, bo 2-3 miesiące, wręcz prosił mnie o spotkanie, pisał sms, a ja byłam nie ugięta(wcześniej było 5 spotkań i ja głupia chciałam go wypróbować) :( Teraz już 4 tygodnie milczy a ja czuję, że go straciłam a cały czas zależy mi na nim. Co mam mu teraz powiedzieć, co zrobić bo on się chyba poczuł urażony?? prze mnie:(

Gość ty teżżżżżżżżżżżżżżżż
zaproponuj mu kino

Gość zakachana??
już mu pisałam, że proponuję ja spotkanie, ale żadnego odzewu... już zastanawiam się czy nie pojechać do niego :)

Za głupotę w życiu się płaci.Zapamiętasz tą lekcję.

Gość ty teżżżżżżżżżżżżżżżż
skoro się nie odezwał na twoje zaproszenie to odpuść. Długo czekał i się nie doczekał, to teraz może ma już inna?

Skoro się "zakochałaś" to na cholere zanim znajomośc się rozkręci już go chcesz wypróbowac? Nie umiesz cieszyc sie szczesciem? Proponuje przeprosic za milczenie zaproponowac randkę... Może on teraz się "mści" ??

Gość gość
Byłam kiedyś w dość podobnej sytuacji. Zostawił mnie chłopak, odszedł do innej nie tłumaczac zbyt wiele. I co zrobiłam? Będąc w depresji zamówiłam na niego urok miłosny (na http://urokmilosny24.pl z tego co pamiętam). Facet wrócił do mnie na kolanach błagając o przebaczenie. I jestesmy razem do teraz. Z tym, że ja już nie traktuje Go tak dobrze jak wcześniej, a on stara się duzo bardziej.

Gość gość
Skoro sama sie tak zachowywałaś to teraz cierp.