Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezimienna:)

Opinia z zewnatrz potrzebna

Polecane posty

taka sprawa na ktora nie potrafie spojrzen obiektywnie wkręcałam kogos z innego gg choc ta osobe znam tylko z widzenia ostatnio sie wydało tak jakby pewnosci nie mam ale mysle ze sie dowiedziala ta osoba, zauwazylam ze ciagle sie patrzy, normalnie jak 'nie widze ' jak spojrze to czasem speszona, czasem odwroci glowe na tamto gg weszlam i pisala normalnie, o co chodzi? mam tez wrazenie ze tej osoby znajomi wiedza bo tez dziwnie patrza. i nie nie zdaje mi się. nie pisalam nic takiego ale wiem o tej osoby sekretach ..

Gość fgjgf
wmawiasz sobie bo ty o tym wiesz co robisz sumienie cie rusza

Gość karkaaaaaaaaaaaaaa
Wiesz, co to znaki interpunkcyjne? Tego nie da się czytać!

moze ona chce wybadac sprawe? tzn nie wydało się ze to pewne ale poszla wiadomosc dosc nietypowa o ktorej z nia pisalam 2 dni wczesniej

Gość jest takie przysłowie
"na złodzieju czapka gore" :-D

Nie mam czasu na stawianie znakow. hehe pasuje idealnie do tej sytuacji :) ale na prawdę ja sobie nie wkręcam skoro ciągle sie patrzy i ja to widzę..

Gość Shatyn i spółka
wkręć sobie może korkociąg w dupcię? za każdym razem jak bedziesz siadac do gg to ci sie przypomni :classic_cool:

hahah ;D

ide korytarzem-czuje wzrok na sobie , patrze na ta osobe, ona na mnie,za chwile spuszcza glowe a moze jest jej glupio ale nie wie jak to rozegrac? bo w sumie dobrze jej sie ze mna gadalo moze chce to do reala przeniesc? pozbawcie mnie zludzen no ;D ja nie chce zeby to sie wydalo bo wstydu nie umiem ukryc, klamac tez nie

Gość Shatyn i spółka
pozbawiam cie złudzeń, jako sobie zyczysz :classic_cool:

no ale tak poważnie? co mam robić? chyba nie powiecie ze to przypadek... ta osoba sie patrzy, przebywa kolo mnie.. wczesniej mnie olewała teraz dziwnym zbiegiem okolicznosci chodzi za mną...;/

ogólnie to mam wrażenie że ufo też na mnie spogląda z góry wierzycie w zielone ludki ja czasami z nimi siedzę w pokoju i rozmawiam :)

hha bardzo smieszne podszywie:P dobra, widze ze macie mnie gdzies...a chcialam sie doradzic i kicha...

Gość lejpka
a ile czasu straciłabyś stawiając znaki interpunkcyjne? naprawdę to takie czasochłonne? Ciekawe jak radziłaś sobie na maturze :)

wiem ze teraz jest duzo osob i chcialam zeby napisali cos , dobra moge napisac ale co to zmieni? tyle ze wiecej osob z kafe zejdzie:P

a matury jeszcze nie mialam

Wkręcałam kogoś z innego gg , choć znam tą osobę tylko z widzenia. Ostatnio tak jakby wydało się, nie mam pewności ale to bardzo możliwe. Zauwazyłam,że ta osoba teraz sie patrzy na mnie często, ba nawet mam wrażenie że za mną chodzi, tzn specjalnie zeby sie pogapic. Dziwnie to brzmi ale tak jest i nie wydaje mi się. Tej osoby znajomi tez patrzą spod byka wiec chyba wiedzą.Ze wstydu się po prostu spalę. O co chodzi tej osobie? Bada sytuację? Bo na tym fałszywym gg z którego z nią rozmawiałam pisałam raz tak w miarę normalnie. Nie jechalam po tej osobie , ale wiem o niej wiecej niz inni,nawet jej przyjaciele.Zaufała,a ja spaprałam.Chciałam to przerwać no ale nie zdążyłam. Może być?

a bujaj się, jak nie pasi:o

jazda stąd

Gość Shatyn i spółka
Nie jechalam po tej osobie , ale wiem o niej wiecej niz inni,nawet jej przyjaciele.Zaufała,a ja spaprałam.Chciałam to przerwać no ale nie zdążyłam. NIE ZDĄŻYŁAŚ powiadasz :D, :D, :D interesujące :classic_cool:

nie wierzysz?;D stopniowo ograniczałam kontakt, rzadko bywałam na gg a jak juz weszłam i sie zapomnialam to pisala t osoba,a ja nawet podszywajac sie, nie jestem chamska, nie potrafie byc dla kogos nie mila ale rozluznialam kontakt i akurat tego wieczoru pisalam z ta osoba pozniej sie tak potoczylo ze na moim publiczny profilu pojawilo sie cos zwiazanego z ta rozmowa, nawet cytat( rozmawialam o tym ze znajomym ale nie mowilam kto ze mna o tym pisal i on to wstawił :o) skasowałam po 24h jednak mysle ze zauwazyla ta osoba

tA* publicznyM*

Gość Shatyn i spółka
nie potrafie byc dla kogos nie mila fakt... potrafisz tylko spuszczać w kiblu cudze zaufanie... to bardzo miłe jest :D Badź dalej równie miła dla tych którzy obdarzą cię zaufaniem...

Ale to była taka sytuacja..dziwna, skomplikowana.. powiedziałabym ale nie na forum

Gość Shatyn i spółka
jak dla mnie nic wiecej mówić już nie musisz... naprawdę, wiem o tobie znacznie wiecej niż bym kiedykolwiek chciała

tzn?

Gość Shatyn i spółka
przeczytaj sobie tę rozmowę... jak nie dotrze za pierwszym razem, czytaj do skutku :classic_cool:

każdy moze interpretować inaczej wiec pytam o TWÓJ punkt widzenia ;)