Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex podczas okresu?

jw czy facet nie ma jakiegos obrzydzenia?

Polecane posty

Gość sex podczas okresu?

jak wyżej

Gość sex podczas okresu?
i jak to robicie technicznie? chodzi mi o wybrudzone krwia łóżko czy pościel

Gość sdfg
podkłada sie ręcznik

Gość sdfg
a Gumowy Joe -gimgówno mysli że cieknie jak z masarni po uboju

Gość its ok
my zawsze uparwaimy seks podczas okresu oczywiście ważna przed stosunkem jest kapiel żeby było przyjemniej.Jęsli chodzi o łóżko to coś podkładamy i nigdy nie kochamy się w pierwszych dniach okresu jesli już to robimy to w trzecim z pieciu dni i jest ok.Zdarzyło sie na pare razy w pierwszych dniach ale jest za bardzo krwawo:)

I tu sie mylisz mlodziencze (sdfg cy cus ). Kiedy pierwszy raz spotkalem sie z tym problemem, to ty wtedy miales cipee na szyi :-)

Gość wójekstaryhuejk
facet jak to facet jak jest otwarte to włazi a jak jest czerwone światło to jeszcze gazu dodaje

Gość sdfg
Gumowy Joe .......To taki "duzy"jestes a takie niemądrosci piszesz blee

Sdfg, nie sztuka jest pisac to, o czym wszyscy juz wiedza, sztuka jest pisanie, kiedy mozesz kogos zaskoczyc ( mile lub nie ) :-)

Gość sdfg
chłopak zadał pytanie bo pewnie młodzieniaszek a Ty od razu tak:( i nie tylko w tym temacie

Nie jestem jakoś szczególnie obrzydliwy a już jak chodzi o kobiety to w ogóle. :) Jak tylko mają na to ochotę, to co mi tam. Prądem mi chyba chuuja nie porazi. :P Będę się prześcieradłami przejmował. :O Zaraz pakuję, razem z cudownym proszkiem, który obiecywał cudowną biel i zanim się tak będą reklamować, niech przetestują to najpierw na "brązowym śladzie" :P

Sdfg, a skad wiesz, ze to mlodzieniaszek? A moze chlopak jest jeszcze na tyle mlody, ze ta wiedza ktora chcesz go obarczyc jeszcze przez wiele lat bedzie mu zbyteczna? Nie ucz pisklat latac, kiedy nie maja jeszcze pior :-)

Gość sdfg
a czemu go nie nauczyc czegoś mądrzejszego A TO Z INNEGO TEMACIKU -TWOJA WYPOWIEDZ- A POTEM SIE DZIWIMY ZE GŁUPOTY TU PISZĄ ATY CO "Czy z jednym jajem mogę zapłodnić kobietę? 18:16 [zgłoś do usunięcia] Gumowy Joe Mozesz, ale zanim wlozysz, to obierz je ze skorupki, lepiej wchodzi:("

Sdfg, jak mnie cytujesz to rob to porawnie. Moje ''buzki'' sa usmiechniete. Piszesz, czemu pisze glupoty, bo to wlasnie takie forum. ''Nie robmy z szamba perfumerii'' - jak powiedzial pewien ''wybitny'' ojciec dyrektor :-)

Gość sdfg
Buzka:( jest mojej produkcji . Musze spadać