Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam piosenki

kto zna tę piosenke własnie leciała w tv na kanale :cudowne lata:

Polecane posty

Gość szukam piosenki

i to znana piosenka śpiewa ją facet jakiś po angielsku la lalal alala lala of coś tam coś tam a chyba był teledysk ale nie jestem pewna i był ten stary dziad a w tle góry i jeziora i to na pewno nie sting tylko jeszcze starszy

Gość szukam piosenki
podpowiedzcie mi wykonawców ww podeszłym wieku jeszcze przyszedł mi do głowy Stevie wonder ...ale to chyba nie on/... taki głos niski z lekką chrypka

Gość szukam piosenki
o dzieki ale nie chodzi mi o piosenke na początku tylko w jakims odcinku leciała i nie jest to też leonard cohen...kurcze rzuccie nazwwiskami jakichs starszych kolesi z usa ewentualnie uk joe cocker kurde nie wiem

Gość szukam piosenki
ale nie nie chodzi mi o tą piosenke ... o taką inną co leciała w pewnym odcinku...i ona ma swój własny klip gdzie ten koleś stoi (piosenkarz) a w tle jakies widoczki i w tytule coś chyba who albo what i coś of

Gość szukam piosenki
ale dzieki Wam za naprwoadzenie już znalazłam! Joe Cocker - What Becomes Of The Broken-HeartedJoe Cocker - What Becomes Of The Broken-HeartedJoe Cocker - What Becomes Of The Broken-HeartedJoe Cocker - What Becomes Of The Broken-HeartedJoe Cocker - What Becomes Of The Broken-Hearted o to mi chodziło

Gość madrakamilka
:)