Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

bycie faceta z bardzo nieatrakcyjną i niezadbaną kobietą w związku

Polecane posty

Gość makjsalaw
kafeteria zeszla na dno...:/

Gość Shatyn i spółka
masz problem stary... :P

ze wszystkich opcji najbardziej prawdziwą według mnie wydaje się desperacja chociaż innych tez nie można wykluczyć

Gość dziewczyny z kafe to my
no wiesz Napoleon swoją żonę prosił żeby miesiącami się nie myła bo takie upodobanie miał więc może ktoś tak lubi:D

a kto tego faceta uważa za przystojnego? inne kobiety czy on sam? :)

alternatywne pojęcie piękna może być zboczeniem... nienormalny - też podchodzi pod zboczenie....

Gość kasieńkaabc...
co tzn.nieatrakcyjna i niezadbana wg Ciebie? Może ona kariere robi i tak wygląda ze stresów?

a kto tego faceta uważa za przystojnego? inne kobiety czy on sam? kobiety oczywiście

idąc takim tokiem rozumowania to wszystko może podchodzić pod zboczenie w zależności od tego co dla kogo to słowo oznacza

tak patrząc bardziej realistycznie - jemu ta kobieta może się podobać (zależy co kto rozumie przez zaniedbanie) i do tego mieć inne cechy które mu odpowiadają.

jeśli mężczyzna jest postrzegany przez kobiety jako atrakcyjny a tkwi w związku z kobietą, która jest jego ewidentnym przeciwieństwem to przyczyn może być nieskończenie wiele....najlepiej zapytać samego zainteresowanego:)

moze ta kobieta jets ciepła, namietna, ma poczucie humoru, a to że nei podoba się tobie na pierwszy rzut oka nie znaczy, że w jego oczach nie jest najwspanialszą kobietą :)

Gość different***
To znaczy,że facet ma bardzo niskie mniemanie o sobie,raczej źle o nim świadczy.

idąc takim tokiem rozumowania to wszystko może podchodzić pod zboczenie w zależności od tego co dla kogo to słowo oznacza nie wszystko - podałem konkretny przypadek, który wydaje się nienormalnie skrajny....

To znaczy,że facet ma bardzo niskie mniemanie o sobie,raczej źle o nim świadczy. desperacja...hmmmm

dla jednych bycie w takim związku będzie zboczeniem a dla innych normalnością ile osób tyle zapatrywań i gustów a o gustach ponoć się nie dyskutuje bo nie wypada:)

A tak poważnie, to czy ludzie nie mają prawa do własnych wyborów, czy muszą się tłumaczyć? Prawda jest taka, że nikomu nic do tego.

Gość milosc sam jestem w takim
zwiazku , z opini znajomych ona jest bardzo przecietna ale dla mnie jest piekna ;)

z mojego punktu widzenia to jest desperacja i będę się tego trzymać aczkolwiek próbuję spojrzeć na ten temat pod różnym i szerszym kątem