Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alciaa257

to juz było. ale nie moge znaleźc tego tematu ..

Polecane posty

współżyłam z chłopakiem jakos miesiac temu. Powinnam juz dostac okres mam wszystkie objawy ( sama nie wiem czy bardziej ciązy czy okresu) ale wciąż nic. Zabezpieczaliśmy sie była prezerwatywa i nie pekła po nadto on nawet nie skończył. Sam stosunek trwał bardzo krótko. To był mój pierwszy raz. Mam jeszcze nieregularny okres a swój pierwszy dostałam jakoś przeszło pół roku temu.. bardzo późno. Próbowałam wywoływac okres ale jakoś bez skutku na razie... nie wiem moze to powinno troche jeszcze potrwac .. moze powinnam poczekac .. Słyszałam ze takie dziewczyny na poczatku okresu jak i kobiety w podeszłym wieku nie wytwarzaja pełnowartościowych komórek. Bardzo sie stresuje tym wszystkim bo jestem jeszcze bardzo młoda i całkiem nie gotowa na dziecko, nie skończyłam nawet szkoły... Boje sie ze jestem wciązy a bardzo tego nie chce .. jak myslicie czy to bardziej przez stres spóźnia mi się miesiączka czy to jednak ciaza? Z góry dzięki za odp : ))

słonko a ile masz lat ? Niepotrzebnie sie zamartwiasz. Nie moźesz być w ciąży jeśli nie doszło do kontaktu z nasieniem. Poza tym masz nieregularne miesiączki i problemy z nim.

ej tylko 16 : // wgl idiotką jestem ze to zrobiłam w cholere tego żałuje : ((( no ale ten biały słuz od zawsze go miałam bo czesto sie podniecam... xd ale nie tak duzo ..

idź do rosmana i kup test ciążowy. Zrób to sie uspokoisz. Bo wątpię zeby wyszedł pozytywny. Moźe nie ewentualna ciążą a właśnie seks jest powodem twojego nastroju. Co to za chłopak był ?

Gość ewfewfewfwe
nie,nie jestes w ciazy. szansa na zaplodnienie jest rowna zero. skonczyl poza toba i sie zabezpieczaliscie. nie panikuj,, nie ma szans, bys byla w ciazy

Gość ewfewfewfwe
poza tym mozesz wybrac sie do lekarza w sprawie nieregularnosci okresu choc podejrzam ze odesle cie z kwitkiem, bo niestety na poczatku niektore dziewczyny maja nieregularny okres,,,, jeszcze z rok,dwa lata mozesz tak miec

ale podobno w moim wieku kiedy hormony buzują to jest 90 proo. na ciąze .. : ( A chłopak taki byle jaki.. dbał o mn i wgl napewno kochał i moze nadal kocha... ale było nam troche nie podrodze

Gość ewfewfewfwe
ale nie doszlo do kontaktu z nasionem ... nie jestes w ciazy, po co panikujesz? wiesz skad sie dzieci biora? jak chcesz sie uspokoic-lec po test. chyba, ze to niepokalane poczecie... :classic_cool:

ewfewfewfwe lekarz odpada. zaraz rozpozna ze nie jestem dziewicą .. i jeszcze zainteresuje tym moich rodziców którzy by mnie zajebali : ((

Gość ewfewfewfwe
proste - to nie dawaj dupy przed 18 stką zero stresu o ciaze, lekarza, rodzicow

Gość ewfewfewfwe
hej, ludzie sie latami staraja o dziecko, wcale nie jest tak latwo. nie martw sie na zapas, szansa ze zaszlas w ciaze jest mega niska. jesli chcesz sie uspokoic, idz kup test, zamiast rozpaczac i widziec najczarniejsze.

dzięki bo troche mnie uspokoiłaś . mam nadzieje ze masz racje : )) to trzeba sie przejsc po ten test -.- eej a oriętujesz sie moze który najlepiej kupic bo tam z pare ich jest ..xd