Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna Zwykła Dziewczyna

Koniecznie chciałam iść do kobiety ginekologa a ta okazała sie LESBĄ ;/ Żenada

Polecane posty

Specjalnie szukłam kobiety zeby nie czuc się skrępowana, wchodze a tam babka ścięta na chłopak, praktycznie bez biustu, ubrana po męsku, i generalnie wyglądająca jak facet. A na imie miała Bożena ;/ I jak zaczęła mnie badać miałam wrażenie, że jej sie podobam, uśmiechała sie tak jakoś dziwnie i jakby (oblizywała sie?) coś takiego ;/ Czuje sie zażenowana

Gość tomisława234234234234
też raz tak miałam ;(

Gość krups
i jaki wniosek, czy teraz pójdziesz do pana ginekologa ?

Gość Kutasinho
ale jestes glupia, powinnas wiedziec, ze 90% ginekologow zostalo gejami juz po pol roku pracy jak zobaczyli z czym przychodza miedzy nogami do nich polskie baby

Gość ewfewfewfwe
8/10 :D

Jeżeli ona by normalnie"" wyglądała .. długie włosy, ładna piękny usmiech dobrze ubrana i by sie tak zachowywała co byś zrobiła .. noo ??

Gość cos mi tu smierdzi
zenada:(:( a pozniej jak sie zachowywała?

Normalnie mnie zbadała, ale miałam wrażenie, że jej sie podobam. bo ona taka męska a ja jestem bardzo kobieca - duże piersi, blond włosy, pełne usta i wygolona cipeczka. Chyba jej smaka narobiłam. Lesby sie tak dobierają - jedna męska druga kobieca. Nigdy juz do niej nei pójde

gówno prawda.. kobiece wolą kobiece ! a nie jakies jak mężczyzna .. nawet czasem nawet byście nie pomyślały ze tak kobieta jest less. tak to jzu jest ,..

Gość krups
wiesz co dziewczyna , powiem tak, jeżeli nawet trafiłaś w 'łapki' lesbijki to taka innej kobiecie krzywdy nie zrobi, najwyżej jak napisałaś się obliże :) ale nie życzę Tobie i możesz zapytać koleżanki gdziekolwiek , jeżeli zaciążysz i trafisz do pani ginekolog, która ma ok. 40 lat i jest tak zwaną starą panną bezdzietną to taka doktorka nie będzie dla Ciebie miła i przyjemna, w czasie badania możesz krzyknąć nawet

Gość bezimienna:)
krolik chcial sie podszyc;D a gdzie tam ja znam wiele takich jedna kobieca druga chlopczyca, u nich w zwiazkach jest tak ze jedna dominuje niczym facet. wiem , bo mam kilka znajomych less, a kobiece wola kobiece-to chyba nastolatki

Ponownie włączam się do dyskusji.. znam wiele lesbijek.. i kobiece wolą kobiece.. nie sugeruj się stereotypami... jeżeli Ci krzywdy nie zrobiła nie ma co rozpaczać ..