Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana na maksa

Mój facet jeździ na wakacje, narty itp z kumplami nie ze mna

Polecane posty

Chyba powinnam zmienić nr telefonu, tylko w wielu miejscach musiałabym go zmienić...

Gość to pozmieniaj
a gdzie chcesz je pozmieniać? na różnych stronach internetowych? jak tak, to bez sensu, przecież on sobie łatwo wygoogluje ten nowy numer

w bankach, u lekarzy i innych instytucji

Gość hahaha hahah
yyy? no daj spokój, dzwonią do ciebie z banku z czymś ważnym? a lekarz też do ciebie wydzwania? :D nie szukaj wymówek!

Gość to chyba prowo durnie
jak mozna byc tak glupia baba :O kolo ma ja doopie a ta 10 lat z ni jest :O

Gość zigzag...
a czy trzeba chodzić wszędzie ze sobą za rączkę ? no ludzie dajcie innym trochę wolności bez jaj... Można spędzac wakacje osobno , każdy ma prawo pojechac z kumplami bez żony na narty. Jedno mnie dziwi- DLACZEGO JESTES 10 LAT Z KOLESIEM I NIE JESTES JEGO ZONĄ? strata czasu moim zdaniem.

Nie chciał ślubu.

Gość zigzag...
no to niezły cwaniak. Autorko, musisz odejśc od niego, dasz radę. Poznaj nowych ludzi, może przyłącz się do jakiejś wyprawy- np pojedz na miesiąc do indii z jakimiś ludźmi? Zrób wszystko by od niego odejśc- tracisz to, co masz najcenniejsze- CZAS.

Gość zigzag...
I KONIECZNIE ZMIEŃ NR TEL. nie dlatego , by on nie dzwonił. Dlatego, żebyś nie czekała na jego telefon. zmień numer koniecznie i to już dziś.

Chciał wczoraj przyjechać. Nie pozwoliłam. Zaczął pisać o uczuciach, o tym jaka jestem ważna, a wiem, że po prostu chciał sobie pobzykać. Z tymi Indiami to nie da rady. W pracy mogę dostać maks 2 tygodnie urlopu i to nie szybciej niż w maju. Mam dość odpowiedzialną pracę i nie rzucę jej przez jakiegoś dupka, który mnie nie szanuje. To w sumie jedyne co mi zostało. Praca

Gość dfrwanascie500
Może Alpy? - Dokąd tego roku wybieracie się na narty? - www.kochamwakacje.com/narty