Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1e

czy dziewczyny które się onanizują...

Polecane posty

Gość madziulka1e

mają pomarszczoną skórę na łechtaczce? Pytanie dziwne, ale przecież wciąż się mówi, żeby np. nie naciągać skóry koło oczu czy na szyi, bo się rozciągnie i porobią się zmarszczki, więc niby dlaczego tak ma się nie dziać ze skórą na sromie? Myśl tę podpowiedział kolega po medycynie - powiedział że zawsze można poznać, która dziewczyna dużo i chętnie się onanizuje (ma wtedy na łechtaczce fałdki pomarszczonej skóry), a która nie (skóra dokładnie przylega do łechtaczki, jest jędrna i napięta). Co o tym sądzicie? Ze swojej strony mogę potwierdzić - onanizuję się prawie codziennie od wielu lat i mam pomarszczoną skórę na łechtaczce.

Gość czarne straszydlo
kurrr.... az poszłam sobie sprawdzić:P co to za bzdety!:P:P

Gość czarne straszydlo
... nie pamietam jaka byla PRZED:O

Gość żabciullka
A ja potwierdzam. Mam pomarszczoną skórkę, takie fałdki, bo trę łechtaczkę też od wielu lat, kilka razy w tygodniu, nawet gdy mam faceta. Nic dziwnego że się skóra rozciągnęła :P

Gość żabciullka
i tak jest fajna

Gość MAREK.SKWAREK
miałem dwie laski i coś w tym jest... jedna miała jędrną łechtakę, z przylegającą skórą, a była zimna w łóżku, nie miała orgazmów, nigdy się nie masturbowała, druga miała porozciągany napletek łechtaczki i była zboczuchem, trzepała sobie cipkę często :)

Gość czarne straszydlo
przesli fote:classic_cool: bede mogla porównac:Pczy bardziej jest pomarszczona od mojej 😴

Gość myślę że ...
co tam skóra kaptura ważne by łechtaczka trzymała wymiar bo niektóre pod napletem nic nie mają no może wielkości łepka od szpilki a ja lubię duże 🖐️ :classic_cool:

Gość amfutbolistka
ale jazda... to teraz się wstydzę że ginekolog to widział O.o

Gość To nie prawda, zaprzeczam!
Ja się nie masturbowałam wcale, do 15r.ż a miałam już wielki pomarszczony kapturek łechtaczki i duze wargi. To nie prawda.

Gość To nie prawda, zaprzeczam!
Ty wyżej, czytać nie potrafisz?! Ja też sie nie masturbowałam, a miałam już pomarszczoną skóre na łechtaczce.

Śmiało strzelaj z paltza jak masz na to ochotę. To jeszcze nie jest zabronione. Tylko mocno związani z kościołem katolickim nazywają to samogwałtem. Mają mocne lobby, więc śmiało mogą pociągać za sznurki. Wszystkie możliwe medialne gówna wspominają o niskiej frekwencji. To też oddanie głosu. Chyba nie trzeba tłumaczyć, że to ci co nie lubią być robieni w chuuja w tej waszej pseudo demokracji. :O

Nie wiem czy osiemdziesięcioletni sąsiad coś pamięta z tych wydarzeń, ale jestem pewien, że jak zobaczyłaś sukę w rui, coś momentalnie padło ci na psychę. Oby to nie skończyło się kazirodczymi kontaktami z pozostałymi nogami od taboretu.

Gość Skrzywdzona...taka jedna...
coś w tym jest!

po prostu te bez odpowiedniej wielkości napletka na łechtaczce nie mogą czerpać takiej przyjemności z masturbacji się palcem. po prostu bezpośrednio palcem boli, a jak jest większy napletek to kobieta się masturbuje przez ten napletek. palec jest na napletku i takie "masowanie" jest przyjemne. oto cało tajemnica