Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wikacjo

Wyjazd integracyjny...

Polecane posty

Gość wikacjo

Musze zorganizować wyjazd integracyjny dla pracowników dz. sprzedaży w ramach nagrody a nigdy tego nie robiłam HELP!!!!

Gość chilllllllu
A co w tym trudnego?? Kupujesz bilety na pociąg/samolot zależny ile kasy masz, wynajmujesz hotel i jakiegoś animatora i luzzzzz....Większość rzeczy możesz zrobić za pośrednictwem komputera...chilll :)

Gość skontaktuj się
z jakimś porzadnym hotelem, oni zrobia to za Ciebie.

Gość skontaktuj się
oczywiście, zrobia to bez dodatkowej opłaty. Ja na Mazurach organizowałam, jeszcze sporo upustów otrzymałam

Gość nossuu
chilll... ma rację. Nie umiesz rezerwować hotelu przez neta? Co lepsze strony umożliwiają rezerwacje i lotu i hotelu...very friendly :) Korzystałem jak sam musiałem coś podobnego zorganizować. Polecam choćby: https://www.expressbooking.com

Gość Chupa
Najlepiej jest teraz przez net robić większość zakupów. Nie dość że masz recenzje pod ręką to jeszcze prowizje są dużo niższe.

Gość FreqFlyer
Kolega wyżej ma racje najlepiej przez internet. Sam ostatnio korzystałem z oferty przez internet tego serwisu expressbooking.com. I muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczony.

Gość wikacjo
Dzięki za te wszystkie porady w szczególności za tą stronę - expressbooking.com przez nią zarezerwowałem lot i hotel. Na szczęście budżet pozwolił na przelot i do tego nie chciałem ich zmuszać do jazdy pociągiem w taką pogodę przez pare godzin...

Gość FreqFlyer
Nie ma za co. Sam korzystam ile mogę z tego serwisu zawsze planując wakacje. W sumie odkąd o nim usłyszałem to staram się nie korzystać z biur podróży, wole wszystko sam organizować.