Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzie jestt

gdzie jest łechtaczka?

Polecane posty

Gość gdzie jestt

gdzie jest łechtaczka? Pytam poważnie

Gość czarne straszydlo
na miejscu😴 sprawdzilam:P

Nie wiem czy podanie linku, który na rysunku pokazuje gdzie ona się znajduje jest zgodna z prawem, wchodzącym z dniem jutrzejszym w życie. Jeszcze ktoś się upomni o prawa autorskie i głowy polecą. :O Na początek moja, bo jestem najsłabszym ogniwem. Później portal w którym zamieściłem link i na koniec, dostawca usługi, który nie zadbał o to że nie dość dostatecznie mnie zweryfikował. Jak to ma tak wyglądać, to więzień im zabraknie. :O Trzeba będzie odbudować obozy koncentracyjne. Mamy to nieszczęście, że mamy te po niemieckie. :O Trochę je przywrócić do dawnej świetności, za publiczne pieniądze oczywiście i już będzie miejsce dla internautów łamiących prawo. Spokojnie mamy Euro, więc tabor się poprawi i po będzie można zwozić "niepokornych" z całej Europy.

Nie jest w duupie. I każdy o tym wie. Nie baw się w rząd, chyba że podpisze o tym ustawę by łechtaczka właśnie tam się znajdowała. Sorry dziewczyny, będziecie musiały wziąć dodatkowy etat i postarać się o dopasowanie się do standardów, bo nikt wam tego nie zrefunduje.

Gość marcelllo
Zamiast czytać wypociny ''(s)expertów'' z forum, wejdź na wikipedię, z pewnością znajdziesz tam wyczerpujące wiadomości na ten i wiele innych tematów. Tylko się pospiesz, bo niedługo, analogicznie jak w Chinach i Korei Północnej, z powodu ''praw autorskich'' może być zablokowana i w naszym kraju.

Gość gdzie jestt
jak oststnio sie kapalam z tata, to mowil mi ze znajduje sie tuz za jadrami............macalam z pol godziny i nie znalazlam.......