Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KRYŚKAZSASIEDZTWA1

ZOBACZCIE TO SŁUCHAM OD RANA DO WIECZORA:)

Polecane posty

Gość mannnn
Polecam łatwy sposób na zdobywanie kasy. Polega on na wysyłaniu swojego linku promocyjnego do innych osób dzięki czemu będziemy zdobywać punkty od innych osób. Program ten sie bardzo prosty w obsłudze i opłacalny w użyciu dzięki czemu po 2 miesiącach udało mi sie zarobić około 350zł na samym polecaniu tego programu innym ludzią, o dziwo zarobki w tym programie są tak podzielone że im większemu gronowi ludzi polecisz ten program tym twoje zarobki będą rosły z dnia na dzien. Program ten jest dla osob wytrwałych ale polecam go każdemu gdyż chyba każdy lubi dostawać pieniądze praktycznie za nic. Oto link dzięki któremu można dokonać rejestracji do tego programu. NAPRAWDĘ POLECAM BO WARTO http://bisi.pl/freemoney

co ty nieeeee pójdę w inny weekend na pewno ,nie albo zaproszę do siebie chociaż wrrrrrr ,ktoś byłby nie bardzo zadowolony :(Ale mam to w dupie :(

No rozumiesz ale go nie ma ...i baaaaaaardzo dobrze :) Tylko ty tak nie rób ,o związek trzeba dbać :) U mnie już nie ma o co ,pogodziłam się :)

Hah dokładnie chora zazdrość to zniszczyło nasz związek ,ja tak nie potrafię :( Jak robiłeś tak to nie rób ,bo jak ktoś Cię kocha a ty mu zaczniesz jazdy robić to ..nie warto ..zniszczysz wszystko :(

Hah no może i fajna bo to nas połączyło baaaaardzo ,ale no widzisz tak bywa .Ale to jest świetny bardzo dobry człowiek (no może nie do końca)ale jednak był jest super facet ,jeśli chodzi o wnętrze to mnie powaliło :)Warto było :)

No to idź i baw się dobrze :):D Takie tam ,potem może jutro zapytam . No to pa miłej imprezy,tylko nie wracaj na czterech :D Idę po papieroski :)