Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inga23

pomóżcie schudnac z brzucha!!!!

Polecane posty

Gość inga23

hej dziewczyny macie jakaś sprawdzona dietę która pomoże pozbyc sie oponki z brzucha .... mam 23 lata 165cm wzrostu i waże 61kg może i nadwagi nie mama ale uwierzcie przy mojej figurze ( jestem ogólnie dość szczupła ale przy moich małaych piersiach brzuch wygląda okropnie ). mam to rodzinne mama i siostry jak tyją to też wszystko im idzie w brzuch.... nie chce drakońskiej diety swego czasu (2 lata temu) schudłam prawie 10kg ważyłam 52kg ... dodam że pracuje na zmiany tzn po tyg. tydz 1 zm, tydz. 2 zm i tydz nocki więc jest mi cięzko pilnować się wymyslnych i czasochłonnych diet może macie cos prostego i skutecznego :)

Gość inga23
nikt mi nie pomoże

Gość inga23
jest tu ktos????

mam ten sam problem... mam 21lat ważę tylko 56 kg przy wzroście 171 ale wyglądam źle przez ten brzuch bo tylko na brzuch tyje... to jest podobno ,,niezdrowe'' tycie

Gość ankaakk
Tycie na brzuchu często jest wynikiem podniesionego poziomu kortyzolu (hormomu stresu). Złym rozwiązaniem jest tu trening cardio, dobrym - treningi interwałowe czy tabata. A także: http://www.mnbbc.com/forums/showthread.php/160-FAQ-Technikalia-Cwiczen-Silowych?p=4467&viewfull=1#post4467 "1. Najwazniejszy krok to umiec sobie radzic ze stresem. Kazdy z nas ma codziennie multum sytuacji stresogennych - tego nie wyeliminujemy, ale sposob w jaki sobie z nim radzimy - zalezy od nas. Dieta + silownia + dystans do tego co sie dzieje. Czyli nie "piana na ustach" gdy stanie sie cos denerwujacego ale "analiza na zimno". W dzisiejszych czasach mozna praktycznie postawic znak "=" miedzy stresem a niedoborem magnezu. -zwiekszyc spozycie magnezu. nutritiondata.com i szperasz to co lubisz. Np buraki - barszcz. Im dalej w ciagu dnia - tym wiecej magnezu nalezy spozywac - z kulminacyjna poracja na kolacje. Wersja light - preparat z magnezem - apteczny. Dawka dzienna przyjmuj w trzech posilkach PO silowni, nie przed. -eliminacja kofeiny [kawa, cola, stymulanty] z diety. I tu nie ma "ale". Idealnie - wywalic calkowicie. To samo tyczy sie nikotyny. -codzienny szablon aktywnosci. Jedz w tych samych godzinach, budz sie o tej samej godzienie, idz spac o tej samej godzinie. Nic tak nie podbija magnezu jak nagle stany glodu gdy organizm nauczyl sie ze o tej godzinie ma posilek, lub sen przesuniety o 5 godzin. TO JEST WAZNE.

Gość berezkaa
dieta south beach - najlepsza na brzuch