Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

Gość bfdnfdgngdn
kciukeim koleś zza oceanu to przykład, o tym drugim też pisała. tłumaczę ci tylko że ze wszystkiego się nabijała

Gość bfdnfdgngdn
po chój mam ci pisać ze szczegółami o kogo chodzi, przecież sama wiesz. a ja w przeciwieństwie do niej nie będę o twoich prywatntxh sprawach na kafe pisać, choć nie jesteś moją kokleżanką.

Gość kciuczkiem
hahaha prawda ma chuja :D kciukiem, a ty jestes facetem czy mezczyna?

Gość kciuczkiem
zaraz zaraz, bo ja juz nic nie rozumiem??? kciukiem, bo slyszałem ze ty jestes w ukladzie teraz, sypiasz bez zobowiazan a za granica masz chłopa innego???

teraz wyjdzie ze jestem michalina ... ja cie krece dopiszecie sobie co chcecie a Ci mala radze odpusc poczwarom bo jak zwykle nic nie maja ciekawego do powiedzenia .. mocne to w mordzie ale tylko przez net coooozzz zycie ;D ... a teraz spadam na miasto ;p pooora szykowac sie do Polanduuu!:):) MIILEGO DNIAAAAAA

Gość kciuczkiem
to jestes singlem czy masz chłopa za oceanem, bo juz sie gubi w tym wszystkim.. z tego co czytam,to walisz tego jednego po rogach pustaku:O taka mała jedna bardzo nisko upadła, jak skitzo.. tez wywoałała tyle szumu, afer , wywyzszała sie.. i co?? do niedawna błagała modemki o usuniecie jej osoby ze wszystkich tmeatmów na kafe:D

Gość kciuczkiem
hhahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pukać z kim chce?? a kto ciebie by chciał ponad 50 kg zywej wagi a 150 cm wzrostu i ta twarz:D :D :D buahahahaha prosze cie, prosze cie, hahhaahahahahaha, jeszcze ten twoj z ukladu kolo40stki buahahahhaaaa

Haha tak sie sklada pomaranczko ze w smietniku nie znajdziesz ZADNEGO zgloszonego przeze mnie tematu. ZADNEGO powtorze, co bys dobrze zrozumiala:classic_cool:

Gość kciuczkiem
o skitzo mowie :D ze zgłaszała :D

Gość kciuczkiem
jaka zazdrosc?????coooooo?????:D