Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

No

Polecane posty

Tak szczerze-wy tu tak wszystko na poważnie bierzecie???? Wyraz wzajemnej sympatii serduszka czy buziaki to dla was powód do koniobijstwa?

Gość cherry blossom lips
taka mala-zadziwiające jest jak masz wiele do szczekania kiedy kłócisz się z osobami o slabszej konstrukcji psychicznej niż ty a jak nagle milkniesz i tylko przyczajkę robisz i śledzisz temat kiedy nagonka jest na ciebie. Lubisz wysyłać adwokatów żeby cie bronili bo sama uwiesz tylko rzucac mięchem czy masz za delikatną duszę na takie tematy o tobie;))) Nie jeźdź tyle po innych bo i po tobie kiedys ktos sie przejedzie.

Obawiam się że wielkość przyrodzenia michaila jest powodem kłótni małżeńskiej. Ale do rzeczy malej też nie dogodzisz nie daj się zwieść nickiem tej tlenionej blondi

Gość Bębem mo
Prawda teraz wypowiadam się na temacie o tym kto głosował na peło :D

Gość cherry blossom lips
dobranoc prawda:)

[zgłoś do usunięcia] Lady Love wpadlam na chwile i widze ze zle zrobilam ze tu weszlam, coz stwierdzam ze inteligentne osoby nie powinny wypowiadac sie na tym dennym, pelnym nienawisci forum wiec odchodze na dobre Wiekszosc z Was to zakichane, zacofane, wredne i falszywe osoby Bawcie sie dalej i marnujcie swoj zywot na tym marnym forumie Powodzenia Cale szczescie zrozumialam teraz ze moja dzialalnosc tutaj byla zwyklym marnowaniem mojego cennego czasu a wiec Ciao!!! kolejna inteligentna osoba na kafe zrobila inteligentnie :classic_cool: malo kogo interesuje to czy ktos odchodzi czy nie ;] syf tu byl i bedzie zawsze

Gość cherry blossom lips
no ale musiała nas powiadomić,żeby poprawić sobie samoocenę i żebyśmy za nia plakali;))))

Ja wielkością przyrodzenia tu się chwalić nie muszę, a i od małej nie oczekuje jakiegoś uwielbienia z powodu rozmiarów

Gość Bębem mo
Ja też nie lubię Lady Love. To pustak pełną gębą. I tak za jakiś czas tu przyjdzie...zmieni nick, albo jako pomarańcz.

Gość cherry blossom lips
ale mogłaby cie pouwielbiac nie? nie obraził byś się?;)))))

Gość cherry blossom lips
pora iść spać:)

Gość Bębem mo
rozwaliła mnie w temacie jak pisała dziewczynie w jaki sposób poronić 🖐️

Gość Bębem mo
Prawdzia24 Słoneczko 😘

mialam juz pojsc i znow mi nie wyszlo kurwa teraz jedno pytanie //// MIMISIOWY po co drzesz tak jape? co cie interesuje znajomosc Michala z Mala? nie rozumiem jakos cie to boli? Ja wiem ze kazdy z nas w glebi duszy wie ze nigdy tu nikogo wartosciowego nie spotka. Ja widze ze jednak sie da .. i mozna pierdolic ze sie ma wszystko i wszystkich w dupie .. ale nie do konca jest to prawda.Sama wchodzac na te forum smalam sie boo nie zakladalam i w zyciu bym nie powiedziala ze poznam tu wartosciowe osoby .. az sie zdziwilam bo wiesz co ?? poznalam i tylko jednego zaluje tego ze za mocno sie uzaleznilam od syfu jaki tu panuje ..jedno pytanie mi sie nasuwa CO WAS INTERESUJE KTO Z KIM CO I JAK? czy wy nie macie wlasnego zycia? kuli was to ze ktos kogos poznal? poznal i zajebiscie ma .. im bylo dane mi takze .. widocznie swoj na swego trafil .. od straszna sprawa .. mozna sie posmiac mozna pozartowac mozna kogos zdenerowac ale po co az tak bardzo sie zaglebiac w cudze relacje? nie rozumiem ale zauwazylam ze tu panuje jakis zascianek.. to jakas zazdrosc bo naprawde ciezko mi to zrozumiec ! kurwa lubia sie i jest ok .. ja tez poznalam tuuuuu wielee fajnych osob z ktorymi nadal utrzymuje kontakt .. kontakt po za cafe to takie dziwne??? chcac nie chcac przebywajac tu mimowolnie poznajemy ludzi a czy z tego wyjdzie cos wiecej .. tego nie wiem ale jak widac .. sa tu dobre znajomosci i te gorsze .. przestan pisac w kolko jedno i to samo bo rzygac sie chce jak to czytam;]

Gość cherry blossom lips
kto cie rozwalił w tym temacie o poronieniu i gdzie go masz(temat)?

Gość cherry blossom lips
Prawda ale sie wylałaś:) A jednak udało ci się podnieść sobie ciśnienie tak więc forum po raz kolejny spełniło swoja rolę:)

Gość Bębem mo
Lady Love pisała w tamtym temacie co dziewczyna ma zrobić,żeby doszło do poronienia. Jak nie skasowali to jeszcze gdzieś tam jest. Później pisała,że Pismo święte to stek bzdur, bo tak jej ksiądz powiedział i ona tak uważa. a na koniec powiedział,że jest katoliczką i wierzy w Boga. No kurfffa 🖐️

Gość cherry blossom lips
ależ prawdo,nikogo tu nie interesuje tak naprawdę czy michaił sypia z małą czy nie itp tylko kiedy jak na dloni widać ze z laski jest suczydło(w stosunku do innych ludzi)ewidentne to niech szanowny przyjaciel/kochanek nie pisze tu bzdur o delikatnej i pięknej duszy bo się łza ze smiechu w oczku kręci.

Gość Bębem mo
prawda to ja Maciuś 🖐️ już się dzisiaj gubię w pomarańczach, ale wypowiadam się o polityce i zmiana nicka musiała być :classic_cool:

zanim jeszcze tu jestem ciulu pierdolony to powiem cos: po pierwsze nie pisalam jak ma poronic idioto, po drugie nie pisalam ze pismo swiete to stek bzdur, tylko ze jest to zlepek ksiag, ewangelii - nie ma w niej zawartej wszystkiego ( poczytaj o zakazanych ewangeliach idioto) po 3cie tak wierze w Boga ale nie w kosciol ( zainteresuj sie katolicyzmem i zajebanym Watykanem to sie kurwa dowiesz w jakie bagno brniesz i jak kosciol klamie ) Tyle ode mnie !! tak na dobranoc

NO FAKT wylalam sie nie ma cooo... mimisiowy ja nikogo kurwa nie bronie ale przesadzasz chlopie .. przestan sie zaglebiac w cudze relacje miii na przykladdd milo jest atrzec jak ktos sie lubi i tak kogos broni , serio !!!!!!!! widac ze wisi sympatia to jest wspaniale aaaa nieee topic sie we wlasnym gownie bez sens kurwaaa chyba dostaje przemiany ;p;p hihihihihi

Gość Bębem mo
Prawdzia to prawda...ta cała mała ma problemy natury psychicznej. Wystarczy popatrzeć na temat który założyła :classic_cool: no, ale jej relacje z innymi facetami mnie nie interesują :classic_cool:

Gość Bębem mo
logiczne,że jesteś i nigdzie nie pójdziesz. Pierdolisz tak żeby pierdolić Lady Love. Dużo osób na tamtym topie było i doskonale pamiętamy co pisałaś :classic_cool: nie omieszkam go wkleić jak znajdę. I ciul pierdoloiny to jest z ciebie