Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulturalny jegomosc

Klientka wydzwania do mnie po kilka razy dziennie...

Polecane posty

Gość Kulturalny jegomosc

Jakies kilka dni temu pojechalem do pewnej kobiety, aby przedstawic jej wersje finalna sklepu internetowego, udzielic wskazowek i poprowadzic mini szkolenie z obslugi. A ona zaczela mi nawijac o swoim zyciu prywatnym - ze ma dwojke dzieci, meza, nie ma czasu dla siebie itp. Protokol zdawczo-odbiorczy podpisala i spytala, czy moze zadzwonic na tel. firmowy w razie jakichkolwiek pytan. Zgodzilem sie i to byl moj blad. Teraz do mnie wydzwania z byle pierdola po kilka razy dziennie, mowi mi po imieniu, zegna sie slowami "pa", zagaduje jak mija dzien etc. Splawiam ja jak moge, a ona swoje. Nudzi jej sie? Te dzisiejsze kobiety sa momentami strasznie natretne. Ale to tylko moje subiektywne odczucia.

Gość Paraquadrula
A powiedz mi proszę, czy lubiłeś biologię w szkole? :)

Gość jak to czytam,
to wstydzę się za naszą płeć :(

Gość Kulturalny jegomosc
Odnosnie tej biologi - co to ma wspolnego z tematem? Ale mimo wszystko lubilem biologie ;)

Gość o jezu jezu
to zrób jej tę przysługę i ją najzwyczajniej w świecie bzyknij, bo przecież wiadomo, że o to jej chodzi. Właśnie - biologia się kłania :D

Gość awkward.
Nie bzykaj, bo już w ogóle nie da Ci spokoju :o ja nie wiem, nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła :D

Gość Kulturalny jegomosc
Latwo napisac: bzyknij, a pozniej jej maz bedzie mnie ganial z siekiera o wyrzutach sumiania nie wspomne...

Gość o jezu jezu
bzyknij ją nieudolnie i bez polotu (czyli tak jak pewnie robisz to zawsze) to poszuka sobie innego frajera na darmowe bzykanko :D

Gość awkward.
Nie! bo jak się jej w życiu nie układa tak, jak mówi, to zadowoli się byle czym, nawet marnym seksem :o