pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosssssss 1 Napisano Styczeń 25, 2012 spokojnie tatełe jej wykupi wszsytkie prawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Styczeń 25, 2012 tak o ile bedzie sobie sama szyć ubrania i robić foty aparatem wykonanym przez siebie albo brata oczywiście wiedze szycia i fotografowania musiała uprzednio nabyć na kursie za który zapłaciła a ciasteczek tez ma nie pokazywać bo nie ma praw ałtorskich do monki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość veronika2333333333 Napisano Styczeń 25, 2012 ona będzie mogła bo zamieszcza swoje zdjęcia a rzeczy które reklamuje to jej za to płacą jeszcze i ma zgodę tych firm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noo moze wiem... Napisano Styczeń 25, 2012 KASIA TUSK JEST TAK SAMO ŻAŁOSNA JAK JEJ TATUŚ! PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH MATOŁÓW GŁOSUJĄCYCH NA PO!!! MACIE SWOJE PO!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfdsafr4wa5yt Napisano Styczeń 25, 2012 bedzie mogła,no chyba ze wklei jakąś pioseneczkę ,albo filmik z pioseneczką w tle,(a nie bedzie miała praw autorskich )wtedy ją zapuszkują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Czkawka no właśnie dokuadnie tak samo sobie pomyślałam jak Ty stąd to pytanie :D ale veronika trochę rozjaśniła sytułację i wychodzi na to, że poszkodowani jak zwykle zostaną najbiedniejsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sosssssss 1 Napisano Styczeń 25, 2012 tak patrze na jej blog i mysle czy ona sama sobie na to zarobiła? jesli nie to nastepna pusciutka bejb interesująca sie tylko moda bioraca kase od tatka i chodzaca na psychologie wiec gdyby nie tatełe i tak byłaby bezrobotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Styczeń 25, 2012 to hoooyovo ale to wy jej nabijacie oglądalnosc = kasa zbojkotoujcie jej bloga to będzie jej przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosalinda Paczeko 0 Napisano Styczeń 25, 2012 Wyborcy PO .. tyle było kłótni przed wyborami, tyle tłumaczenia i proszenia. Proszę, macie teraz :( a niewinni razem z wami :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za to w krakowie bylo dzisiaj Napisano Styczeń 25, 2012 tzipy lepiej sie w to zaangazujcie zamiast piertolic czy po czy : http://referendumacta.pl/pobierz-wniosek wasi koledzy z wroclawia cos robia z tej sprawele a wy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjshcbga Napisano Styczeń 25, 2012 dobrze ze nie poszlam na wybory teraz jak beda zaglosuje na zjraranego Palikota i kooorva bedzie przynajmniej wesolo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 25, 2012 za to w krakowie bylo dzisiaj } a ja gówno bo sram na Polskę z góry do dołu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łatam dziury w kondomach 0 Napisano Styczeń 25, 2012 A my gówno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrobia tylko tym Napisano Styczeń 25, 2012 ja zobacze jak palikot dalej bedzie takie mial swietne pomysly to glosuje na niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za to w krakowie bylo dzisiaj Napisano Styczeń 25, 2012 ale za polska pójda w swiat inne narody no chyba ze aktualnie przebywasz w emigratach arabskich to mozesz na to srac znieczulona locho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Styczeń 25, 2012 czesc pśp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjshcbga Napisano Styczeń 25, 2012 i tak gorzej byc nie moze. czy bedzie rzadzilo PO czy Kaczki lepszy juz palikot! PO i PIS juz pokazaly jak kooora rzadzic po hooju potrafia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość murzyny od was bystrzejsze Napisano Styczeń 26, 2012 palikot = tusk o wy ciemne ludu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjshcbga Napisano Styczeń 26, 2012 no to hooj na nikogo juz nie zaglosuje NIGDY!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milczyński Napisano Styczeń 26, 2012 HAKERZY ZABLOKOWALI JEJ BLOGA BUHAHAHAHAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 26, 2012 ale za polska pójda w swiat inne narody } ale paradox nie? aż się to nie wydaje możliwe, żeby za polską ktoś poszedł pewnie tylko Polska to podpisze, bo reszta krajów nie jest tak pokurviona ale z drugiej strony... światem nie rządzą prezydenci, nie rządzą premierzy... to wszystko jest takimi nićmi szyte, że choćby chooy na chooyu stawał to zostaniemy zaszczuci i zginiemy marnie cześć vódka łocap niga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Styczeń 26, 2012 kurwa pije sem leżajska, bo mi brat postawił.. znaczy mu do koszyka wladowalam, wiec nie mial wyjscia i od babci zosi dostalam kiedys wino.. a te wino to ona miala od michala.. no ale mi przelała.. i tak sobie pije wlasnie, chociaz pic przestalam ale kurwa jaja nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vodka 7 Napisano Styczeń 26, 2012 a sorry resory harnasia a nie leżajska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emilianna Napisano Styczeń 26, 2012 a mi ona nie przeszkadza... skoro lubi:) a to czy ojciec ja sponsoruje to jej sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pozdrawiam środkowym palcem 0 Napisano Styczeń 26, 2012 uuu niezła historia. zupełnie jak u Mostowiaków albo Lubiczów, fajnie przestałaś pić? co się stało :O hehe nie no tak serio to dobrze. niech wątroba troche odpocznie c'nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Styczeń 26, 2012 widze że o harnasiu sie rozmawia więc sie wtrące ostatnio piłam i był bleee (moze dlatego że niebieski a nie czarny :O ) jednak chyba jestem konserem tanich piw z lidla a Wy co pijacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach