Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawellwro

Dziwny męski orgazm

Polecane posty

Witam Odbyłem ostatnio stosunek, który zakończył się oralem i moim szczytowaniem. Nie był to mój pierwszy raz, ani trzydziesty, mam już po prostu dwadzieścia pare lat, ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. A mianowicie, gdy już prawie dochodziłem przy oralu, trwającym kilka minut, nagle poczułem drętwienie rąk. Na początku pomyślałem, że to z powodu bezruchu, ale po chwili zaczołem drętwieć na całym ciele, klatka piersiowa i każdy mięsień, dopiero po tym, po jakiś 3 min doszedłem i przez kolejne 3 min to uczucie, prócz zwykłego orgazmu, dalej sie utrzymywało, nie mogłem się praktycznie poruszyć, jakby sparaliżlwany. To samo uczucie było dużo lepsze od orgazmu i utrzymywało się przez kilka minut, NIE kilka sekund, kilka minut, z 5-6min, nie jestem w stanie powiedzieć co dokładnie się dzialo, bo aż mnie to ogłupiło i nie pamiętam, nic prócz niespotykanego dotąd uczucia. A moja partnerka była w szoku i chyba dalej sądzi, że udawałem, chodź to nie był nasz pierwszy sex. Co to było? Bo to napewno nie był orgazm, bo to nastąpiło przed nim i po nim samym. Mam z tym iść do lekarza? Ktoś tak miał, albo o czymś takim słyszał?

Gość marcelllo
Lepiej zgłoś się do neurologa ...

Gość dr.alfa
miałeś przedzawał

Gość joooohoooooo
może to był 24 stosunek więc to mogło się zdarzyć

nie napisałam ze wszystkie :classic_cool: ale niektóre az do zawrotu głowy :P

zawrócenie mi w głowie wymaga długotrwałego procesu i wysilku intelektualnego przy czym wyniki moga byc mierne :classic_cool: dlatego pytam o samozaparcie :P

S_M jak ja lubie jak jest po mnie 😭 jedna rzecz w które uwielbiam byc pokonana :classic_cool:

S_M to juz nie moj problem :classic_cool: żadnych reklamacji nie przyjmuję :D:D:D

jeszcze tylko kilka testów i przystąpimy do egzaminu :classic_cool: :P :D

Gość WaaW
Słyszałem, że tak się dzieje przy setnym orgaźmie :)