Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawellwro

Dziwny męski orgazmv

Polecane posty

itam Odbyłem ostatnio stosunek, który zakończył się oralem i moim szczytowaniem. Nie był to mój pierwszy raz, ani trzydziesty, mam już po prostu dwadzieścia pare lat, ale z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. A mianowicie, gdy już prawie dochodziłem przy oralu, trwającym kilka minut, nagle poczułem drętwienie rąk. Na początku pomyślałem, że to z powodu bezruchu, ale po chwili zaczołem drętwieć na całym ciele, klatka piersiowa i każdy mięsień, dopiero po tym, po jakiś 3 min doszedłem i przez kolejne 3 min to uczucie, prócz zwykłego orgazmu, dalej sie utrzymywało, nie mogłem się praktycznie poruszyć, jakby sparaliżlwany. To samo uczucie było dużo lepsze od orgazmu i utrzymywało się przez kilka minut, NIE kilka sekund, kilka minut, z 5-6min, nie jestem w stanie powiedzieć co dokładnie się dzialo, bo aż mnie to ogłupiło i nie pamiętam, nic prócz niespotykanego dotąd uczucia. A moja partnerka była w szoku i chyba dalej sądzi, że udawałem, chodź to nie był nasz pierwszy sex. Co to było? Bo to napewno nie był orgazm, bo to nastąpiło przed nim i po nim samym. Mam z tym iść do lekarza? Ktoś tak miał, albo o czymś takim słyszał?

Gość Obawiam sie że to nie orgazm
To jest objaw napadu padaczkowego, wystepuje przy pobudzeniu, jeżeli miewasz czasem sytuacje że mimo woli "zapatrujesz' sie na coś to już naprawde jest niepokojace. Idż do lekarza.

Gość HrabiankaLola
Do lekarza! To może być bardziej kłopotliwa sprawa... padaczka niewykluczona

masz klopoty z ukladem krazenia.obowiazkowo do lekarza ! a na dzien dobry zmien diete na niskokaloryczna oparta na warzywach i owocach.Zero makaronow ,ziemniakow ,macznych potraw.,zero miesa ,kielbas .Mozna grilowana rybke 1x na tydzien .Pic po ok min 2 litry wody niegazowanej dziennie w malych ratach.Taka dieta powinna trwac max ok 3 tyg. Prawdopodobnie masz gdzies ucisk na nerw w okolicy kregoslupa lub juz poczatki udaru mozgu z powodu niedokrwienia mikronaczyn opowiedzilanych za sfere seksu.To sie bedzie nasilac a wiec zabierz sie za diete i duzo pij wody. a do lekarza obowiazkowo.!