Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidolka

ile miesięcznie wydajecie na ciuchy, kosmetyki, fryzjera itp?

Polecane posty

Gość bidolka

i przy jakich zarobkach

Gość Na ciuchy do 20zl, na
kosmetyki do 10.A bizuteria sie liczy? Do 2000. A zarobki 1800, hehe

Gość że niby kupujesz co miesiąc
biżuterię za 2tyś?

Gość izaaaaa1982//////
fryzjer raz na 3 miechy, kosmetyki sporadycznie raz na pół roku jakiś lepszy tusz ( ok 40 zł) i puder (60zł).

Gość Pani Dż...
ok 500zl, jezeli z fryzjerem to 700

Gość Na ciuchy do 20zl, na
No fakt, na ogol wydaje ok. 1000-1500 miesiecznie... ale w tym wydalam juz 2000 i to jeszcze nie koniec, jakos tak mi sie pomylilo. Sorki. Tak wiec srednia pewnie 1500 na wszystko :)

Gość Pani Dż...
kosmetyki mi kupuje maz raz na 6 mies ok 400zl

Gość hm w sumie to co miesiąc
nie kupuje nic kosmetyki raz na pół roku fryzjer wcale sama jestem fryzjerką. ciuchy też dawno nie kupowałam .. cieżko jest określi na miesiac ile sie wydaje na to co napisałaś bo nikt raz w miesiacu nie kupuje tego wszystkiego

Gość nie poniedz
mniej wiecej 700-800 co miesiac na ciuchy kosmetyki biżuterie

Gość Nie oglądaj się za siebie
To zależy, w jednym miesiącu więcej w drugim mniej. Jeśli muszę kupić wszystko tj. lakier do włosów, paznokci, tusz, krem, cienie do powiek itd... to ok. 150 zł. Ale tak jak mówię, nie wszystko kupuję w miesiącu. Więc tak średnio - 30zł na miesiąc na kosmetyki. Fryzjer raz na 2 miesiace - 60 zł. Henna - 2 razy w miesiącu - 12 zł. Ciuchy to zależy od pory roku :)

Gość kruca fix,
jak Wy to robicie , że wydajecie tak mało??? ja chociażbym nie wiem jak się ograniczała to niżej niż 1000 nie schodzę... :o

fryzjer u mnie raz w miesiącu lub raz na 3,4 miesiące - po 140 zł wizyta w styczniu na kosmetyki wydałam ponad 200 stówki, zalezy co mi się skończy, albo mam ochotę na coś nowego, różnie z ubrań nic w tym miesiącu, jeydnie dla młodego pare bluzeczek po 30, 40 zł trwają wyprzedaże, ale ja nie lubię, bo najczęściej wyciągają stare łachmany i nie chodzę wtedy po sklepach o sorki, wczoraj zamówiliśmy meble do salonu, będzie spory wydatek zarobki? no cóż ok. 4500 zł

Gość cismarch
Miesięcznie ? Nic. Na ciuchy jade raz na 2-3 miesiące, wtedy kupuję więcej. Kosmetyki też raz na 2-3 miesiące, jak mi się skończą. Tusz do rzęs mam pół roku. Fryzjer- teraz nie farbuję włosów, ale jak chodziłam co 1,5-2 miesiące to wydawałam na jedno posiedzenie od 150-300zł. Nie pracuje. Więc mąż płaci.

Gość do tej wypowiedzi
jakies przecietnie 10zl , powaznie nie mam teraz kasy :( i nic praktycznie dla siebie nie kupuje. zazdroszcze tym co tak duzo zarabiaja i duzo wydaja.

Gość do tej wypowiedzi
aha, u fryzjera bylam ponad rok temu . Tego to nawet nie zaluje bo nie przepadam za chodzeniem do fryzjera :P

fryzjer 70 raz w miesiącu, ubrania i kosmetyki wg potrzeb czyli jak coś mi się spodoba albo coś się kończy. Nie ma stałej kwoty. Czasami jest to 200/miesiąc czasami 700. zarobki lekko pow. 5.

Gość mamama27
ok 200 zł fryzjer rzadko bo zapuszczam - farbie sama - kosmetyki stosuje co mam - i przestałam kupować te drogie bo nie warto - ciuchy: buszuje po używanych, albo na wyprzedażach

Gość łeheheheh
ktoś jeszcze?

Gość ananasowy dom
fryzjer 15 tipsy 15 mam znajoma wiec tylko koszt materialu ubrania roznie ostatni w jednym sklepie zostawilam prawie 400 w drugim 130 ale to roznie bo sa miesiace ze nawet gaci nie kupuje bizuterie kupuje jak mam okazje wiec nie licze kosmetyki ok 100 choc to roznie w zaleznosci jak sie wykoncza zarobki moje che 140 zl ale mezus mi doklada