Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Santiago 22

Czy moge zostawic psa na 48h w domu? Naleje mu wody i dam jesc

Polecane posty

Gość Santiago 22

Wychodze na impreze i bede osdypiac u znajomych. Piesek dostanie duuuuzo wody i duuuuuzo jedzenia, mieszka na balkonie jak mnie nie ma wiec w domku raczej nie zrobi balaganu.

Gość mam nadzieję,że
ty też będziesz spać na balkonie a twoi sąsiedzi zawiadomią odpowiednie służby co wyprawiasz z psem

Gość werkaszperka
wiesz ja mieszkam na wsi i takie rozwiazanie wydaje mi sie ok dla psa wiejskiego, ktory jest zahartowany ... natomiast twoj to jakiejs traumy sie moze nabawic, albo zamarznac na balkonie :(

Gość to musi być prowokacja
a jak będzie się załatwiał???????? i jak to mieszka na balkonie? wiesz, że jest mróz?

Po co piszesz, że w domu go zostawisz jak mieszka na balknonie...? :/ jak bym była twoją znajomą to też bym Cię na balkonie trzymała.....

Gość kgaljgfds
Pierdolnięta jesteś czy upośledzona umysłowo??

Gość werkaszperka
hehehe obroncy zwierzat ;) ludzie wyobrazcie sobie, ze jest cos takiego jak buda,a w tych wypasionych jest cieplej niz w domu :P

Gość tymek tymanski
Jak to: pies mieszka na balkonie???

Gość Santiago 22
Normalnie mieszka tam jak mnie nie ma w domu :) Balkon jest zabudowany wiec nie wpada mu tam ani deszcz ani snieg :)

masakra zostawisz psa 2 dni an balkownie bez doglądania go - masakra, co za zwierzęcenie. Nie zdziw sie jak pies zacznie wyć i ludzie zadzwonią po policje,a Tobie założą sprawę o znęcanie się :P

Gość retertretgre
prowo, ale tępe kurwiszony jak zwykle łykają :O

Gość mam nadzieję,że
werkaszperka-wypasione budy to mają te psy ,których własciciele kochają swoich pupili i dbają o nie.Nie trzymają ich na metrowym łańcuchu.Jedź do najbliższej wioski i zobacz jak wyglada pieskie życie. Kurcze,ja mam wyrzuty sumienia jak zostawiam mojego pupila na 5h wieczorem raz najakis czas gdy wybieram się do znajomych na jakieś piwko a ta idiotka chce psa na balkon wystawic na 48h.

"idiotka chce psa na balkon wystawic na 48h." naprawdę ludzie są nieźle pojebani. jak pusto trzeba mieć we łbie żeby sobie kupić psa skoro nie ma się nim kto zajmować.

siebie wystaw na balkon na 48h, wez sobie wode i jedzenie, nienormalna jestes:o ale to jeszcze nic kolezanka mojej siostry trzyma psa w KLATCE tak tak, w domu stoi klatka i chowaja psa do niego, to jest dopiero masakra

Gość mininimisim
a moj pies wlasnie mi baki wali pod koldra;p ten to ma zycie...

Gość kokoszka83
a nie możesz mu zbić jakieś budy, wysłać sianem i zostawic go w ogrodzie?

Gość beijanka23
Bez przesady, pies to ie dziecko :-O Ja swojego zostawiam i nic sie nie dzieje wiec nie przesadzajcie. Z cukru nie jest 🖐️

Gość katarynka ______?
To poproś kogoś, by zaszedł do Ciebie do domu i przynajmniej zabrał psa na spacer, sprawdził czy ma wodę, czy wszystko ok.

Gość katarynka ______?
Będziesz mieć kiedyś dziecko, to też je zostawisz same w domu z miską jedzenia i pójdziesz beztrosko na imprezę ? Zwierzę to nie przedmiot.

Gość q jak qasandra
Ludzie, no prosze, to tylko pies...

Gość mininimisim
jak pies ma na balkonie bude ciepla i jedzenie i wode ( w miejscu gdzie woda nie zamarznie) i jest nauczony srac na balkon to mozna! i jesli nie szczeka:P Moj pies nie jest zostawiany na dlugo;p bo on wie ze w domu nie mozna robic kupy i go brzuch by bolal i by pecknal!!

t tylko pies? a swoje potrzeby tez zalatwia na balkonie? moja siostra czesto nie wychodzi rano z psem, pierwsze wyjscie jest gdzies ok 12, albo 13 pewnego razu siedzialam na lozku i pies wszedl mi pod koldre i caly sie trzesl mysle sobie moze mu zimno? pozniej wyszedl z pod koldry i taki zadowolony ja ozniej patrze aon tam nasikal wiec jak ty sobie wyobrazasz ze 48godzin pies sie nie zalatwi?

PROWO A jak nie spróbuj zrobic co załozyłaś....na imprezie odwiedzi cie policja i będzie składanie wyjasnień a nie zabawa...A bądź jeszcze mocno pod wpływem bedą zmuszeni wziąc cie na izbę wytrzeźwień...

Gość mam nadzieję,że
beijanka23-zostawiasz swojego psa na 48h bez opieki czy tylko na kilka godzin wciągu dnia?To chyba jest różnica nie sądzisz?

Gość mininimisim
Ale jak pies ma bardzo cieplutka bude duzy balkon dostep do jedzenia i miejsce na wychodek to wtedy sie zgadzacie z tym pozostawieniem??

ale pies to nie jest rzecz, tez ma potrzeby takie jak czlowiek no lduzie to nie jest rzecz ze piszecie ze to tylko pies :o moja ciocia ze swoim facetem kupili sobie drugiego psa maja jedego duzego i teraz kupili mala suke jej facet jak wychodzil do pracy to mala w lazience zamykal, mala miala 7tygodni i bal sie ze wiekszy moze jej cos zrobic i sasiedzi przychodzili kilka razy ze pies wyl, ze chcieli policje wzywac bo cos sie dzieje ze on tak strasznie wyje a to bylo na gora 4godziny bo ciocia wracala z pracy i zaraz mala brala wiec wyobrazasz sobie 48h?

Gość nkjjkl
mam IP autora, zglaszam do odpowiednich sluzb. tak sie sklada ze jestem obronca zwierzat. wiec autorze, pakuj walizki bo czeka Cie urlop w pace. pies to nie jest "tylko pies". to zwierze ktore ma uczucia, czuje zimno glod i strach. sam sobie siedz 48 na balkonie, przekonasz sie ze nie bedzie Ci cieplo. pies moze zamarznac, zachorowac. i przede wszystkim, takie zwierze bedzie sie balo, nie bedzie wiedzialo dlaczego wlasciciel to zrobil. zamykaj na balkonie swoje dziecko.

Gość effewfefefef
kot by sobie może poradzil ,ale psa bym na tyle nie zostawiła raczej

Gość Santiago 22
nkjjkl mam IP autora, zglaszam do odpowiednich sluzb... bla bla masz gówno zamiast mózgu, a nie IP :classic_cool: