Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zbulwersowany - ACTA

Platforma Antyobywatelska

Polecane posty

Jestem zbulwersowany tym co się dzisiaj stało. ACTA przez rząd zostało podpisane w sposób bezczelny i arogancki. Premier o protestujących powiedział , że nie ulegnie szantażystom.... Żenujące. Jestem zawiedziony PO. Dziś ta partia jest antyobywatelska a Tusk służy wielkim korporacjom. Niestety wbrew swoim rodakom. Co myślicie o tym wszystkim, podzielcie się tym. ps. idę do pracy i nie będzie mnie przy kompie ale mam nadzieję , że temat nie upadnie.

Gość fxf
"Jestem zbulwersowany" no i zaczęło się teraz będzie więcej takich kulturalnych synonimów przekleństwa na literę k owszem "ACTA przez rząd zostało podpisane w sposób bezczelny i arogancki" ale też tchórzowski fakt popisania ACTA przez ambasadora w Japonii jest potwierdzeniem tego aczkolwiek rozumiem D.T. bał się biedak zamachu dlatego odbyło się to cichaczem w nocy niestety ale D.T. nie jest świadomy tego że jest przedstawicielem tych "szantażystów" i prawdę powiedziawszy władza należy do ludu a nie do nich.

Gość ptasiek nastroszony
rząd dziala na zasadzie: tak krawiec kraje jak mu staje. a staje cienko bo element wyborczy niewiele robi by podniesć

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
głosowałam na PO 2 razy i nigdy wiecej :O i nie chodzi tu o tą ACTA a o to jak rząd potraktował obywateli przed podpisaniem ACTA, przegieli na maksa

Gość ptasiek nastroszony
bo z tym tępym głupim brudnym bydłem, nie trybiącym , że złodziejstwo jest złe niczego sie nie da konsultowac. slusznie Rząd zrobił. zresztą gdyby pomiędzy jedną promocją w lidlu a druga promocją w biedronce motłoch się jeszcze czymś oprócz złodziejstwa w necie interesowal to by poczytał ACTA była od czerwca ub. roku dostepna dla ludu zabiedzonego

Gość rgtewrtgwer
wszyscy go ignoruję, a kretyn i tak się produkuje :D jebany, tępy dziad :D

Gość ona ona ona ppp 123
taaa teraz to sie możecie obrzuać . PO CO NA PO GŁOSOWALIŚCIE ciemna maso. Podatki poszły w góre, paranoje z lekami nfz, teraz Acta. Ja NIGDY nie głosowałam na PO zasrane i przez Was, ludźi ktorzy z własnej głupoty na to gówno zagłosowali musze cierpieć. GRRRRRR!!!!!!!!!

Gość korwinista mikkowy
prywaciarze to złodzieje i wyzyskiwacze! PIRACI TO NIĘ SKĄPCY I SIĘ DZIELĄ! CHOOJ W DOOPĘ PO!!!!!

Gość kjhggfdf
Ambasador Polski w Japonii Jadwiga Rodowicz podpisała w czwartek w siedzibie MSZ Japonii umowę ACTA o zapobieganiu handlu podróbkami. Jak poinformował PAP radca prasowy ambasady RP w Tokio Radosław Tyszkiewicz, dokument podpisali też ambasadorowie pozostałych państw UE z wyjątkiem Cypru, Estonii, Słowacji, Niemiec i Holandii

Gość Tusk i jego pseudoliberały
zawsze były słuzacymi wielkich koncernów miedzynarodowych, banków i niektórych zagranicznych polityków. To taka doktryna- cicho siedziec , dac sie głaskac po głowce przez obce panstwa to moze cos nam tez skapnie.

Gość przypominam że pis
też był w europarlamencie za ACTA

up

Gość benjamino
jebac po

Georg ta strona nie działa

Gość antukaczor
trzeba bylo gloosowac na PO? teraz macie. w d..e was maja, zeby tylko wycisnac z was jak nawiecej forsy. podwyzki ceny paliw, ropy, gazu, zywnosci, zreszta wwszystkiego innego. PO dazy do upadku kraju a wy slepo zapatrzeni i niemajacy wlasnego zdania sami to wybaliscie i poparliscie. do nastepnych wyborow polowy ludzi nie bedzie bo poumieeraja z glodu, bo nie beda miec pieniedzy za co jesc. gratuluje zdrowego rozsadku!

Gość Mirindaaa
podpisywanie petycji nic nie da :o PO zdaje sobie sprawę z tego, że to może być ich ostatnia kadencja dlatego teraz ostro pracują na siebie kosztem ludzi.

Gość george orwell 1984
skad wiesz ze nic nie da? a moze da? dlaczego mamy czekac z zalozonymi rekoma skoro mozemy cos zrobic!?

ok. już działa. zChyba miałem jakiś problem z kompem.

Pamiętajcie - kropla wody drąży skałę. Nie trzeba narzekać , że nic nie da tylko robić swoje.

"nie ulegne szantazystom"- smieszne, bo tak sie sklada ze Ci szantazysci to ponad 80% spoleczenstwa :D :D A podobno mamy demokracje, i liczy sie wola wiekszosci. Takiego wybraliscie premiera, do kogo pretensje? :O

Gość george orwell 1984
ja go nie wybierałem!!! to nigdy nie był, nie jest i nie będzie mój premier! ciekawe ile dostał milionów dolarów łapówki... gnida jedna :O

Gość george orwell 1984
już od dawna nam fundują 1984, od dawna! narzucają co mamy oglądać, co czytać. internet jest jedyną prawdą w tym zakłamanym świecie i jeśli go ocenzurują to już w żaden sposób nie dotrzemy do prawdy. będziemy inwigilowani na każdym kroku. to jest straszne!

Gość euyg
"Rząd kłamał w sprawie ACTA! Żadne europejskie państwo nie podpisało jeszcze porozumienia ACTA - stwierdził szwedzki parlamentarzysta Christian Engstroem. Wynika z tego że gabinet Donalda Tuska mija się z prawdą - co jest w ich zwyczaju - przekonując, ze jest inaczej. Skąd tyle antypolskiej zajadłości w tym podwórkowym piłkarzyku?"

W naszym kraju obywatele nie interesuja sie w ogole polityka. Wybieraja debli do parlamentu, a potem placz. Na szczescie dla nich- w wiekszosci nie maja tez pojecia co niesie za soba wejscie w zycie ACTA, z czego z kolei cieszy sie donek i spolka. Ludzie, dajecie przyzwolenie na to, aby zamknac Wam usta :O

Gość george orwell 1984
dokładnie! musimy mówić, musimy krzyczeć, robić manifestacje! nie dajmy się oszukiwać, nie dajmy sobie wmówić, że wprowadzenie acta ma na celu walkę z piractwem! to ma jedynie na celu inwigilowanie nas! odwołajmy rząd i tego debila tuska!