Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika rottati

jestem straszbnie leniwa.jak sie zmienic?

Polecane posty

Gość weronika rottati

az dzis nawet do pracy nie poszlam bo mi sie nie chcialo.Zadzwonilam rano i wzielam urlop na zadanie. Ciagle jestem zmeczona moglabym tylko spac i spac.

Gość weronika rottati
czego objawy.Nie zartuj sobie.

Gość ja wierze w Boga
Moze masz depresje...idz do lekarza bo to nie jest ok jesli jest sie ciagle zmeczonym i chce sie spac

Gość marcoo
taki masz po prostu leniwy charatker. musisz znalesc sobie bogatego męza i grać przed nim. a jak bedzie w pracy to ty będziesz lezeć i nic nie robić. masa kobiet tak robi-bierz przykład

Gość bezurazy
odłącz internet i problem zniknie jak kamfora ;)

To zależy czy lenistwo wynika z braku energii czy po prostu z lenistwa ;) Jeśli to pierwsze, to będzie łatwiej, bo wystarczy popracować nad tym, żeby organizm pobudzić do działania - dużo witamin, światła, zmusić się do jakiegoś sportu. Jesli drugie, to niestety masz trudniejsze zadanie, o po prostu musisz się wziąć w garść, opracować jakiś system działania, ułóż sobie kalendarz i odhaczaj z listy to, co było do zrobienia i to zrobiłaś.

Czy zmęczenie łączy się jakoś ze negatywnymi stanami nastrojów?

Gość weronika rottati
w wekendy jest inaczej.Dluzej sobie pospie i mam energie a w tyg. nie mam sily na nic. Czuje taki niechec, obojetnosc na wszsytko jagby na niczyjm mi nie zalezalo.

ktoś tu już pytał, ale ponawiam: czy to jedyny objaw? bo wiesz różnie może być, ja np miałam skrajną anemię (żelazo 15 przy normie 50-170) i było podobnie: nie mogłam rano wstać, nawet jak miałam ważne zajęcia, których naprawdę nie można było opuszczać, po prostu nie dawałam rady.

Czy miewasz stany złego nastroju (smutku) trwające dłużej (ile dni) ?