Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie takie mam jedno

Ile z Was wkleiłoby tutaj zdjęcia swojego brzucha z 9 miesiąca ciąży i obecnie?

Polecane posty

Gość pytanie takie mam jedno

Mnóstwo kobiet chwali się tu, na Kafe jak szybko wróciły po ciąży do formy i fantastycznie wygląda. Ciekawa jestem ile z Was faktycznie pokazałoby jak wygląda ich brzuch naprawdę po porodach CC i SN. I absolutnie nie ma potrzeby pokazywać twarzy, wystraczy aby to była sylwetka z widocznym brzuchem "przed i po". Cieakwa jestem ile znalazłoby się odważnych, bo skoro tyle lasek tu siedzi, to chyba jest się czym pochwalić;)

Gość czekoladkaa milkaaa
he dobre, mój brzuch już nie ma nic wspólnego z ciążowym brzuchem, szkoda że ten temat nie był wcześniej, bo uwielbiałam mój wielki ciążowy brzuch i chętnie bym go wkleiła wtedy, a zaraz po no cóż :D

Gość autorko , caly czas
zakldasz te same temty "ile przytylyscie w ciazy "czy ja nie za duzo jem w ciazy "jak wyglada wasz brzuch po ciazy "jak dbalyscie o swoj brzuch w ciazy-Szczerze itp pierdoly Daj juz spokoj blagam :O

Gość CHICAS WALKING
PRZECIEZ TUTAJ SIEDZA NIE TYLKO MAMY CIĘŻARNE ... I MAMY WYCHOWUJĄCE DZIECI ... ALE ZAZDROŚNICE ! KTÓRE PAN BÓG SKARAŁ ŻE NIE MOGĄ MIEĆ DZIECI ! NIGDY BYM NIE DAŁA PUBLICZNIE MOJEGO ZDJĘCIA ! ZNAM ŻYCIE ! TE ZDJĘCIA PÓŹNIEJ ZOSTAŁY BY WYKORZYSTANE!

Gość hehe niby jak zostałoby
wykorzystane zdjęcie twojego brzucha bez twarzy?:D no nie mogę:D

Gość Mama 6 latka :)
Na stronie ebobas jest masa zdjęc brzuchów po ciązy.

Gość a są też zdjęcia brzuchów z 9
miesiąca?

ja mam z 9miesiaca na 2 dni przed porodem tyl,ko jak zamazac buzie to nie wiem jak mi powiecie jak to wrzuce i moze nawet poszukam czegos po(ale nie kojarze zebym miala bo w nie myslalam ze moze to kogos interesowac:-D )

Ja mogłabym wkleic spokojnie, niestety mam tylko zdjecie sprzed porodu , obecnie jestem w 2 ciazy i nie mam jak pokazac brzucha po porodzie. Nie uwazam nic dziwnego w tym ze kobiety sie chwala powrotem do figury sprzed ciazy. Rozejrzyj sie po ulicach , popatrz na matki, wiele z nich wyglada super;)

Gość mouyt
ja z zasady fotek do netu nie wrzucam to raz a dwa że i tak mi daleko do laski więc nie ma co wrzucać. :P Ale póki co niewiele ponad 2tyg, po porodzie mam w obwodzie ok 17cm mniej. Wagowo też zostało mi jakieś 3,5kg.

Gość liugliguy
podnosze

Gość mmmmmmmmmmmmmmmllll;;;;;
ja wzuce jak wzuce o zaloże nowy temat :D

Gość ananasowy dom
kurcz nie mam z 9miesiaca mam z 7moze byc terazniejszy moge tez wstawic nie mam sie czego wstydzic nawet ostatni przytylam 6kg to wyglada juz ladnie