Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamwielkiproblem

moja dziewczyna placze

Polecane posty

Gość mamwielkiproblem

witam mam takie pytanie. jestem z dziewczyna juz ponad pol roku . wczesniej byla z chlopakiem 3 lata. ktory ja nie za dobrze traktowal . pare dni temu zmarl . ona tym sie bardzo przejela nie raz za nim placze teraz. wiczorami przez 2 godziny przez telefon porzy mnie gada ciagle o nim . coo Robic ?

Gość michal666
ona nie placze za nim tylko za jego pytongiem, wiem ze to dla ciebie dziwne bo masz mizernego

Gość marianeczek jenaek
Nom racja,. ona ,u obicągała przez trzy lata, piłą jego sperme, on robi jej minetke przez 3 lata, wkłądał jej pytonga we wszystkie otworki to sie ziwisz sie kurwa płacze !

Gość tytyyty
Była z nim sporo czasu.. mimo, że już nie byli razem. Jest jej pewnie źle z tym że tak się stało, w głębi serca na pewno coś do niego czuła.. może to sentyment do niego.

Gość cesia to ja
On ja ostrwo w cipkso rżnał i zapamietała dużo przyjemności, ty jej takiej nie dasz, bo tamten był pierwszy kutachu

Gość lucynka cytrynka
Bo miala lipnego eksa, ktory Cie nie zadowałał. Jak bysm miala takiwgo zajebistego eksa jak ja z penisem 20 cm i zaiejbsitym mięsniami to tez bys po nim płakała. Ty suko jebana

zrozum ją i pocieszaj...była z nim 3 lata więc musiało to być bardzo poważne uczucie...ja ją rozumiem bo teraz w sumie mam juz męża ale wczesniej(przed mężem) byłam z takim facetem prawie 3 lata...rozstalismy sie długio czas temu i nadal czesto o nim mysle(z tym ze on jest żywy :D) a męża kocham...taki juz los...kochała go bardzo i teraz szkoda jej faceta...mozesz ją tylko pocieszac ;)