Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zła_kobieta*

inteligentne kobiety są niedoceniane

Polecane posty

Gość Upiorny
...i Cię nie opuści, aż do... Na kogo glosowałaś kapryśna upiorzyco? myk, myk...

Gość Upiorny
Ja z nadzieją, ale upiorną na Partię Kobiet. Te by dały czadu. Więc myk, myk...

Gość Upiorny
Upiorny respekt w pracy, czy życiu po? Tak sobie przypomniałem, że takie traktuję na dystans na początku bo mnie ciągnie do nich. Wydają się takie niezależne i... Więc? Myk, myk...

Gość Upiorny
To czemu Rozpoczęłaś ten temat, skoro jesteś kobieca, władcza i...? Myk...

Gość lord stront
Uznaję cię komplementuję i ogrzewam i tak nie chciałabyś mnie i wcale ci się nie dziwę

Gość a mi szkoda
a jesteś taki trochę jędzowaty typ? :) bo to może dlatego trudno Ci to ciepło, komplementy, itd dawać; bo może otoczenie się obawia, że np. na komplement czy jakieś okazanie sympatii odpowiesz drwiącym prychnięciem albo ciętą ripostą?;)

Gość Upiorny
No to jesteś upiorna, ale stuprocentowa Upiorzyca. Co w tym dziwnego???????????????????????????? Właśnie ciepłem, komplementami i uznaniem przełamywałem dystans takich upiorzyc. Lepiej lub gorzej, ale jednak działa. Każdy z nas chce być najupiorniejszym dla wybranych;) Tak może trochę częściej upiorny uśmiech zagości na Twej jak piszesz, upiornej buźce? Mogę Tobie posłodzić. Upiornie, ale jednak zawsze Więc myk, myk... Nawiedzam dalej

Gość Upiorny
Upiorne to, ale mnie rozpoznałeś:) Wróciłem na Twój upiorny odział? Przez moment byłem taki zagubiony. Więc Gryzmol i nie pytaj. myk, myk...

Gość a mi szkoda
zła kobieto - to warto zmniejszyć dystans; się do ludzi trochę pouśmiechać, czasem komuś coś miłego powiedzieć - i po sprawie :) - nadmiar inteligencji nic tu nie ma do rzeczy :)

Gość Upiorny
I znowu w sedno trafiło Więc myk, myk...

Gość kra kra kra
:-)

Gość Jan Trzeci
Cześć zła kobieto.

Gość Jan Trzeci
Zła kobieto... czy byłabyś uprzejma wejść w mój blog, który brzmi: "PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ" ???

Gość Tereska1234
Ja jestem inteligentna i nawet ładna. Można ze mną porozmawiać o wszystkim. Jeżeli mnie ktoś nie docenia to tylko dla tego, że ma przerośnięte ego mówię o facetach i taka laska jak ja nie jest im potrzebna. Wolą głupiutkie i posłuszne. I ja się takimi nie przejmuję, bo to nie są faceci na życie. Dziewczyny wartościowy facet docenia inteligentne kobiety a nawet te odmienne od innych, bo odmiennością się zdobywa świat. Amen.

Gość Jan Trzeci
do tereska1234: To porozmawiajmy o złych kobitach

Gość Jan Trzeci
... miało być > złych kobietach

Gość Tereska1234
Jan Trzeci Ja takich złych nie znam, ale mia łam cwaną koleżankę a i tak znalazł się na nią większy kozak. Wiecie co mi się podoba? Że te co o sobie myślą że są takie cwane w końcu natrafiają na lepszych od siebie.