Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana swoja rodzina

Siostra i siostrzenica zamierzaja u mnie zamieszkac!!!!

Polecane posty

Siostra i siostrzenica zamierzaja u mnie zamieszkac!!!! Moja siostra i jej corka przyjechaly do mnie kilka dni temu i powiedzialy ze musza tu zamieszkac bo maja problemy ze swoim mezem i ojcem. Moja siostra mowi ze ciagle byla kontrolowana przez mezulka, tego jej zabranial, tamtego zabranial, ze wszystkiego musiala mu sie tlumaczyc, nawet z tego na co wydaje pieniadze. Siostrzenica miala ten sam problem, ojciec jej wypominal ze mieszka u niego , ze pomaga jej finansowa. Siostrzenica samotnie wychowuje dziecko, syna ktory zaczal sie do niej zle odnosic bo zaczal sluchac dziadka. Dziewczyna sie wkurzyla i postanowila sie zemscic w ten sposob ze zostawila dzieciaka u swojego ojca na jakies dwa tygodnie. I tu zaczyna sie problem bo zamierza bo to dziecko wrocic. Rozmawialam juz z synem i synowa mojej siostry ale ci to sobie robia na potego dzieci - maja juz czworke, troje chlopcow, jedna dziewczynke i teraz zona mojego siostrzenca znow jest przy nadziei.. rozmawialam z nimi by poprosili moja siostre i jej corke by wrocily do domu ale oni tego nie chca, szczegolnie ta synowa narzekala na tesciowa i ona by chcialaby zabraly ze soba dziecko. Z druim siostrzencem tez rozmawialam a on tylko narzekal ze matka i siostra siedzialy w domu, nic nie robily, klocily sie tylko a syn mojej siostrzenicy byl bity przez babcie albo mame i teraz ten chlopiec odzyl. Nadawal jak to ojciec sie darl na siostrzenice ze spotyka sie z facetami, ze wychodzi na noc, itp. A moze ona jest dorosla, nie wychodzila nigdzie sama a z wlasna matka. Prosze sie, doradzcie mi jak sie zachowac w tej sytuacji?

Gość pierrdolnij to wszystko
kup bilet do Egiptu i wyjedź na stałe ... tam cie nie znajdą ! :D

Moze jestem egoistka ale ja tez potrzebuje spokoju na stare lata a nie jeszcze pomagac siostrze ktora jest niezaradna, nigdzie nie pracowala i siostrzenicy ktora jest kompletnie nieodpowiedzialna.

One nawet szukaja pracy w tym samym miescie w ktorym ja mieszkam. Ja mam obawy ze one chca tutaj zostac na stale a siostrzenica jeszcze sprowadzic swojego dzieciaka.

Gość jestes jej siostra a dwie kobi
ety sa krzywdzone przez jednego mezczyzne! POMOZ IM

Gość styczniowy przyjaciel
Wstydzilabys sie autorko nie pomoc dwom bezbronnym kobietom ktore wymagaja wsparcia.

Gość to prowokaacjjaaa nie wierzę
żeby siostra była aż tak podła.

Gość ffra
ja jednak jestem za tym byś pomogła siostrze!

Gość bez dwoch zdan powinnas je
obie wyrzucic na zbity pysk!

Gość jolka jloka,
Są niepoważne, bez konsultacji z Tobą? Bez pytań? Do pracy niech idą i sibie coś wynajmą... Najlepiej żyć na czyimś garnuszku...

Gość to chyba są jakieś dwie chore
kobiety!