Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość cgtyu7ikyjthyjukhg
ale niektóre @ dla pozórów udaja dobre sa peplotkami strasznymi

Gość złe kobity
Nie chcą mieć dzieci, rodziny zakładać, nie chcą. Są leniwe i tylko by chciały kasiory od chłopa.

niekoniecznie,złe kobiety mogą chcieć mieć dzieci wrabiać w nie partnerów i wtedy zadać prawnie kasy:)Więc nie ogolniaj:)

Gość ropuchy brzydule
złe to stare poniewaz są wkurzone że są coraz brzydsze

Gość Jan Trzeci
Do _niełatwa_ i I DO FORUM TEŻ: Jak zła? 1.Ponieważ ma zły dzień każdego dnia. 2.Ponieważ ma zły charakter przez całą dobę. 3.Ponieważ uważa, że jest mądrzejsza niż wszyscy my, którzy o tym tu czytamy jak również, gdy spotka następnego dnia obojętnie jakiego człowieka idącego chodnikiem to określi go jako idiotę ( lub idiotkę ) - bez względu na płeć, bez względu na wartości ważne dla osoby którą spotka. Czy rozmawiamy dalej ?

A jednak "złych" kobiet,które ja znam-złe dni nie dotyczą:)Wręcz przeciwnie:)Nie oceniają idiotek(ów) na ulicy bo szkoda im ważnego, cennego czasu na zajmowanie się innymi,zdając sobie sprawę z tego,ze mężczyźni kochają zołzy:)

Gość ertyuiuytrertyukl
po tym że nie jest z lekarzem :))

Gość Colletta
Mam pomysl zrobmy wiec experyment: Chodzi o to czy idealna kobieta istnieje? Taka na cale zycie, czyli ze nawet ja bedzie pozniej miala 80 lat? W punktach od 1. do 10. napiszcie cechy idealnej kobiety: Experyment ma polegac na tym ze sprawdzimy czy wy mezczyzni macie podobne zapatrywania czy kazdy w inna strone?

Gość Colletta
No bo powiedzmy na ten przyklad ze sa takiekobiety ktore chcialy by byc idealem dla swojego mezczyzny wiec jesli tak to jakie cechy mialyby w sobie wyksztalcic?

Gość Colletta
No to sobie pogadalismy.............

Gość slodka limonka
zla wg mnie.. ja jestem zazwyczaj ofira, bo dobra uczciwa... a zla to taka ktora np siostra mojego bylego zablkowala mnie na NK ... za to ze odwiedzilam jej profil albo taka co wie ze jest kobieta co go kocha a i tak namowi na sex ... jak to bardzo go kocha a potem go na lodzie zostawi- przerabialam to , potem na kolanach do mnie wracal, a ona ma go w dupie teraz

Gość Colletta
no to o co im chodzi tym facetom....? Kogo oni szukaja ja sie pytam

Gość Jan Trzeci
Do Aski7911111111: Dziewczyno, proszę popatrz na to co napisałaś dziś nocą, ostatnia Twoja wypowiedź ( 27.01.2012, godz.00:26 )odnosząca się do mojej wypowiedzi. Napisałaś i tutaj będę cytował Ciebie: "Nie oceniają idiotek(ów) na ulicy bo szkoda im ważnego, cennego czasu na zajmowanie się innymi, zdając sobie sprawę z tego, że mężczyźni kochają zołzy" A ja pisałem, będę cytował swoją wypowiedź (27.01.2012, godz.00:21) "...gdy spotyka następnego dnia obojętnie jakiego człowieka idącego chodnikiem to określi go jako idiotę ( lub idiotkę ) - bez względu na płeć, bez względu na wartości osoby którą spotka". A Ty piszesz odnośnie kogo...?...jest cudzysłów w słowie "złych" w Twojej wypowiedzi. I czy pisząc to co napisałaś to w kontekście dobrych kobiet ??? Ty napisałaś: nie oceniają idiotów. A ja przekazywałem: spotykając obojętnie jakiego człowieka idącego chodnikiem to określi go jako idiotę ( lub idiotkę ). Powinienem chyba pobić Ci brawa za to, że zauważasz tylko czubek swojego zadartego nosa. Ludzie są dla Ciebie nieważni. Wybacz - ode mnie braw nie otrzymasz.

Gość Jan Trzeci
Do "Colletta": Chcesz zrobić test, eksperyment tak piszesz. Chcesz znać zdaniem mężczyzn cechy idealnej kobiety w punktach od 1 do 10. Na Twoim poziomie na jakim piszesz wygląda to tak: 1. Piaskownica 2. Karuzela 3. Deskorolka 4. Piaskownica 5. Karuzela 6. Deskorolka 7. Piaskownica 8. Karuzela 9. Deskorolka 10. Złote BMW Tańcz, głupia tańcz. Dobranoc

Gość Jan Trzeci
Do słodkiej limonki: Wybacz, że odpowiem krótko. Powiem tyko, słownictwo masz pierwsza klasa, prawie jak Formuła 1 ( wyścigi samochodowe ). Resztę pozostawiam bez komentarza.

Gość Jan Trzeci
Jeszcze raz do Aski7911111111 Nie uogólniam. Powiedz coś o DOBRYCH kobietach. Dziękuję za link do piosenki.

Gość Jan Trzeci
Cześć Wiadomo już, że zła kobieta nie musi latać na miotle, może być to osoba błyskotliwa kamuflująca swoje prawdziwe "ja". Po czym jeszcze poznać złą kobietę? JAK WYPATRZYĆ PRAWDZIWE CECHY CHARAKTERU W ZŁEJ KOBIECIE?

Gość dr jane seymurr z colorado
Złe Kobiety dobrze sie kamufluja i są zdolnymi manipulantkami- zachowanie i ubarwienie kryptyczne uniemozliwiaja detekcję takich kobiet nawet najwyżej uorganizowanym mężczyznom:) 🖐️

Gość qqłka10
co to w ogóle znaczy - zła kobieta? Ta sama kobieta dla jednego faceta będzie zła, dla innego dobra. To zależy czego oczekujemy od drugiego, jakie cechy nam odpowiadają.

;;;;;;;;;;;;;;;;jAK WYPATRZYĆ PRAWDZIWE CECHY CHARAKTERU W ZŁEJ KOBIECIE?;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; nawet jeżeli uda ci się dostrzec w niej jakiekolwiek mikrodobro wiedz, że to dla niej pozostałość po przodkach, atawizm coś jak kośc ogonowa u ludzi.ona nie potrzebuje tych wszystkich prostych uczuć, ona jest nastawiona na konsumpcję Twoich określonych naturalnych uczuc do niej, ale jej gusta są wysoce wyrafinowane - zeżre tylko to co jej smakuje a resztę zostawi.wykorzysta Cie i porzuci bo taka kobieta nie potrzebuje do życia tego co Ty.To smakoszka życia, makrosmatyczna.będziesz cierpiał gdy sępy będą rozrywały pozostałości z Ciebie po jej uczcie.wiesz, aby koegzystować ze złymi kobietami musisz się szybko dostosowywać, musisz biec tak szybko jak tylko potrafisz, aby pozostac w miejscu:)

Gość Jan Trzeci
BARDZO MĄDRA OSTATNIA OSTATNIA WYPOWIEDŹ ( dr jane seymurr z coloorado ) Ja kiedyś dostrzegłem w kobiecie mikrodobro. A w niej było megazło. Skończyła swoją ucztę. Na drugą ucztę przyleciały sępy. Ja odwróciłem się. Wyszedłem.

Gość Jan Trzeci
Pytanie pozostaje jak najbardziej aktualne. PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ? Jak zdemaskować ten kamuflaż, ten make up którym zasłaniają się złe kobiety?

Gość jjjaaaaaaaaa....
To ja jestem i zła i dobra Czyli wszystko w normie.

zachęcona pozytywna oceną odpowiem :P ten make up jest waterproof, jest zrosnięty ze skórą- to naturalny produkt organizmu złej kobiety.nie istnieje takie cos jak rewersja złej kobiety w dobra i szlachetną.eksprymowane zło to nie chwilowy kaprys to produkt dłuższego procesu jaki musiał przebiegac w zyciu takiej osoby.kochać zła kobiete to jak wpierrdalać chili łyzkami i ze łzami w oczach i usmiechem na ustach mówic : pyszne! chcę więcej!pokochać zła kobietę można tylko i wyłącznie na własna odpowiedzialność i kompleksowo.nie zmienisz jej gdyż zło smakuje lepiej niz dobro, za zło można oczekiwac zła i nie ma rozczarowania; z dobrem jest inaczej- czyniąc dobro oczekujesz zazwyczaj dobra w zamian a gdy dostaniesz zło powoli zaczynasz rozumieć, że tylko Jurek Owsiak jest dobry i nie oczekuje niczego w zamian:)

Gość jjjaaaaaaaaa....
Zamieszkać z nią razem-a jak to nie pomoże to machnąć sobie z nia dziecko-jeśli to jej nie zdemaskuje to pewnie jest to anioł! Uwaga 80%mężczyzn nie sparwdza sie w roli męża i ojca !! :O TA SAMA ILOŚĆ UWAŻA ŻE KOBIETY SĄ ZŁE(((

Gość Jan Trzeci
do jjjaaaaaaaaa.... Proszę powiedz jeszcze trochę więcej, gdyż w swojej "mądrości" to już Alfa i Omega prawie jesteś. A ja odpowiem.

Gość Jan Trzeci
Do "dr jane seymurr z colorado" Długo będziesz na tym blogu? Ja pewnie do bardzo późnego wieczora. Bardzo dobrze czyta się to jak mówisz.

Gość Jan Trzeci
Do "dr jane seymurr" Odezwij się jeszcze proszę. Porozmawiamy, wymienimy poglądy. Konkluzje pozbieram bardzo późnym wieczorem, może nawet nocą.

hmmm...Złe kobiety to pikuś w porównaniu do widma niezaliczonej sesji:P przepraszam, ale muszę uciekać 🖐️