Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość ide spac
Czy piszesz o zdradzie? pod to co napisales mozna odciagnac naprawde wiele roznych interpretacji

Gość dr jane seymurr z colorado
Drogi Janie, może winne sa Twoje geny? może to jakies pokrewieńswo ze wspomnianym wczesniej Owsiakiem?z tym tylko wyjątkiem,że on padł na podatniejszy grunt?czynienie dobra wiąże się zawsze z ryzykiem rozczarowania, zawodu,niedocenienia i wreszcie niezrozumienia.moja rada jest taka: musisz byc bardziej zły i wyrachowany - inaczej ludzie zjedzą Cię i nawet niestrawności nie dostaną.postaraj się byc jak niedopieczony chleb, jak sfermentowany kompot-badź bardziej ciężkostrawny- jeżeli juz Cię ktoś sfagocytuje to niech chociaz pocierpi z tego powodu...dobro i długa data przydatności do spożycia połączona ze świetna jakościa produktu to niewątpliwe zalety, ale czy jest sens smakować wszystkim?spełniać każda prośbę?

Gość niebieeska
złymi są dla nas ci ludzie, którzy wyrzadzają nam krzywdę,czasami w bardzo subiektywnym rozumieniu tejże krzywdy Więc ja ci powiem po czym poznać złą kobietę.Dla ciebie będzie nią ta kobieta,która skrzywdzi cię chociażby w jakimś"twoim najbardziej ukrywanym zakamarku duszy", twojej części szczególnie podatnej na zranienie.Nie będzie szansy na naprawienie tego i stąd już krok do etykiety"zła kobieta"

Twarza do dołu chowano społeczne pollutanty :) dlaczego dobrowolnie chcesz podzielic ich los? to do panny szanelll :P

Gość weekendzik....
a glupia to jaka to kobieta ???? taka co kazdemu daje dupy ???? bo czesto kobiety nazywa sie glupimi, te kobietki ktore sa dobre, niesmiale, spokojne, pelne pokory i takie wlasnie kobietki nazywane sa glupimi wlasnie przez te zle kobiety! wg mnie glupie to takie zle kobiety., takie cwaniary, ktore z takich dobrych spokojnych nasmiewaja sie i chcą je zniszczyć :)

Gość mizoginista.pl
Może ta strona Ci pomoże.

dla mnie glupota to po prostu glupota :d Brak elementarnej wiedzy na tematy podstawowe i checi jej szerzenia, niska inteligencja i brak potrzeby samorozwoju... :D Pragmatycznie bardziej :P Oczywiscie glupota jest wielowymiarowa, ale ja w tym kontekscie!

pewnie tylko wysokie mniemanie masz :P twój eksterier z którym sie tak afiszujesz wiele o tobie mówi :P

Gość ide spac
Poza tym zaczelam sie zastanawiac jaka bylaby wersja tej twojej "zlej kobiety"

Gość Jan Trzeci
Za około 20-30 minut usiądę już spokojnie przy komputerze i możemy dyskutować.

"pewnie tylko wysokie mniemanie masz twój eksterier z którym sie tak afiszujesz wiele o tobie mówi " PEWNIE wiesz najlepiej :D co mam, a czego brak :D

;;;;;;;;;;;;;dla mnie glupota to po prostu glupota :d Brak elementarnej wiedzy na tematy podstawowe i checi jej szerzenia, niska inteligencja i brak potrzeby samorozwoju... Pragmatycznie bardziej Oczywiscie glupota jest wielowymiarowa, ale ja w tym kontekscie! ;;;;;;;;; Droga koko, twoja jakże bogata definicja głupoty, jaką tutaj mamy zaszczyt czytać, swiadczy z całą pewnością o latach twojej sumiennej praktyki w tej materii, wielokrotnych i nieustajacych weryfikacjach...mam nadzieję,że nie zaprzestaniesz zgłębiania tajników głupoty,bo niewatpliwie masz talent.:P :P

Gość powiemtak
oj ludzie, ludzie:-) Wy tu tak intelektualnie a dla faceta zła kobeta to taka, która nie gotuje, nie sprzata która traktuje go jak bankomat a w zamian boli ją głowa, jest gadatliwa, roszczeniowa i do tego ciągle biega do mamusi.Ot i cała kwintesencja złej kobiety.A i jeszcze po urodzeniu dziecka nie chce schudnąć. Natomiast zły człowiek to juz inna bajka i charakteryzuje się conajmniej trzema cechami: brakiem empatii, brakiem szacunku dla życia zwierząt oraz skrajnym egoizmem. Cała ewentualna reszta to juz pikuś przy tych trzech pierwszych.

do powiemtak staralismy się stworzyc poetycka definicje złej kobiety, ale wdarła sie niestety szara rzeczywistość i nieco zmąciła ostateczny obraz.tak bywa :)

Gość ide spac
"oj ludzie, ludzie Wy tu tak intelektualnie a dla faceta zła kobeta to taka, która nie gotuje, nie sprzata która traktuje go jak bankomat a w zamian boli ją głowa, jest gadatliwa, roszczeniowa i do tego ciągle biega do mamusi.Ot i cała kwintesencja złej kobiety.A i jeszcze po urodzeniu dziecka nie chce schudnąć." dosyc przyziemne cechy zlej kobiety :P autorowi jednak chodzi o cos innego

"Droga koko, twoja jakże bogata definicja głupoty, jaką tutaj mamy zaszczyt czytać, swiadczy z całą pewnością o latach twojej sumiennej praktyki w tej materii, wielokrotnych i nieustajacych weryfikacjach...mam nadzieję,że nie zaprzestaniesz zgłębiania tajników głupoty,bo niewatpliwie masz talent." Jestem niezmiernie wdzieczna za pokladane we mnie nadzieje! Jak i wiare w moje mozliwosci i umiejetnosci poznawcze, sczegolnie w obliczu braku ELEMNTARNEJ wiedzy na moj temat! :D Czuje sie zobowiazanania nie zawiesc Twoich jakze podstawnych oczekiwan, wobec mej skromnej osoby - Drogi Kafeterianie/Kafeterianko! Ponadto czuje sie zobligowana, na biezaco udowadniac i donosic - na kafe ofc- o postepach jakie bede czynic na przestrzeni najblizszych lat mej -zapewne - skutecznej samorealizacji na owym polu :D

Gość ide spac
Co mnie jeszcze ciekawi, w kontekscie tego co pojawilo sie w kilku postach kobiety, czy jakas bliska Ci Janie kobieta (matka, siostra, dobra kolezanka) intuicyjnie wyczula i zasynalizowala ci, ze to moze byc "zla kobieta"?

kto wie czy nie bedzie to mały krok dla kobiety a wielki dla ludzkości? :D może bedziesz współczesną Rosalind Franklin? tylko nie daj się pominąć przy noblu ;)

Gość ide spac
oj kobietki brudzicie topik robiac osobiste wycieczki

Gość jestem:)
nie ma złych ludzi, niektórzy są zgorzkniali, antypatyczni, przemądrzali itd. ale w każdym jest dobro, czasami głęboko skrywane

heh aspiruje, wiec tym bardziej winnam byc wdzieczna... za kolejny dowod wiary we mnie pokladanej!!! :D

;;;;;ale w każdym jest dobro, czasami głęboko skrywane;;;;;; niech zgadnę, Twoja ulubiona bajka z dzieciństwa były Muminki? Buka i Bobek finalnie okazali sie dobrymi stworzonkami, ale ludzie to ludzie :)

"nie ma złych ludzi, niektórzy są zgorzkniali, antypatyczni, przemądrzali itd. ale w każdym jest dobro, czasami głęboko skrywane" ojj bywa, ze gleboko! :D

Bobek zdecydowanie byl moim faworytem jesli chodzi o muminki, aczkolwiek nikt nie przebije gargamela...

////nikt nie przebije gargamela... \\\\ :D duże stopy, duzy nos, duże dłonie...Hogata albo (opcjonalnie)Pasibrzuch dodaliby pewnie jeszcze cos do listy duzych części Gargamela :P

Gość niebieeska
po czym poznać złą kobietę?? AUTORZE!!!Proponuję na podstawie wniosków z tego topiku stworzyć ankietę,z jej pomocą wziąć delikwentkę w krzyżowy ogień pytań.Dobrać sobie jeszcze ze cztery ankietowane, ale takie, aby na ich tle ta "właściwa" potwierdziła w odpowiedziach domniemane złe cechy.Zanalizować wyniki, a pożniej wyciągnąć wnioski i WBIĆ sobie do głowy przez wielokrotne powtarzanie,że ONA jest zła, jeśli nie z natury, to chociaż"po przejściach"Wówczas w cudowny sposób TY poczujesz się lepiej, będziesz czysty i krystaliczny, a ONA........ona..., no w końcu ktoś tu musi być diabłem, żeby ktoś inny aniołem mógł być...

"duże stopy, duzy nos, duże dłonie...Hogata albo (opcjonalnie)Pasibrzuch dodaliby pewnie jeszcze cos do listy duzych części Gargamela" kolejny raz udowodnilam , ze wiem co dobre! BA! Co wazne! ;)