Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość bnmjugwtyuig
myślisz, że to samo dotyczy facetów? czy też mieli rację? może i tak, nigdy się o tym nie dowiem a moze właśnie to jest ten dowód

Gość Jan Trzeci
PO CZYM JESZCZE POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ ??? DEDYKUJĘ W SZCZEGÓLNOŚCI temu "CO W PORĘ ZAUWAŻYŁ" , DEDYKUJĘ "JANE" i "IDĘ SPAĆ", i "NIEBIEESKIEJ" PO TYM, ŻE : 6. Zła kobieta wepchnie Cię w ognisko dla zabawy, a jak już będziesz miał porządne oparzenia, około TRZECIEGO STOPNIA to nie poda Ci opatrunku ze srebrem ( bo ten potrafi to jeszcze wyleczyć) 7. Zła kobieta poda wtedy nóż złemu człowiekowi, po to, żeby wbił Ci go w plecy. 8. Zła kobieta, idąc chodnikiem nie spojrzy na człowieka, który leży na tym chodniku, nie pomyśli o tym, że poczuł się źle,odwróci w tył chcąc dojrzeć pękające oczka w jaj pończochach. 9. Będzie chciała zabić Cię i nieważnym będzie to.,.. I PYTAM BLOG ??????????????????????????????????????????????????????????????? WIEM ,KTO JEST TĄ KOBIETĄ. Osoba płci żeńskiej, z imienia i nazwiska. Potrafiłaby zabić też Ciebie. JEDEN MA SZCZĘŚCIE: "TEN CO W PORĘ ZAUWAŻY" Jeden miał szczęście: " TEN CO W PORĘ ZAUWAŻY" DO. "6 LAT ZŁA" . Odpowiedz, jak będziesz miał czas, Trzymaj się. Na e-mail: blue@o2.pl

NIE MA ZLYCH KOBIET ...SA TYLKO POJEBANI FACECI:) MAM NADZIEJE ZE SPODOBA cI SIE ZAKONCZENIE TWOJEGO WATKU:) BUAHAHAHAHAHAHAHAA

Gość Jan Trzeci
CZEŚĆ 6 LAT ZŁA Pomyliłem się, e -mail brzmi: blue4321@o2.pl. Chcesz, to napisz. DO PAŃ INTELELEKTUALISTEK: I nie mam do was pretensji. Tylko jedno pytanie: PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ ???? MOJE PYTANIE BĘDZIE TUTAJ TRWAĆ.

Gość Jan Trzeci
... hej ty !!!Alexia!!! NIE JESTEŚ. TRZY LODY RÓŻNE...pierwszy owocowy, drugi jak.... ? ...jak...? HOLLYWOOD (zespół filmowy w Stanach Zjednoczonych Ameryki Północnej......? Trzeci...? ...truskawkowy może być? Czwarty wniosek: CZWARTEGO LODA MASZ TERAZ. FUCK OFF

Gość oodpowiem
złe pytania stawiasz, po czym poznać zlego człowieka? np. po braku życzliwości, współczucia, szczerości itd.

Gość Jan Trzeci
PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ ???

Nie chcę mi sie czytac wszystkich wypowiedzi, złą z natury czy zlą dla faceta? moge sie wypowiedziec tylko w kwestii relacji damsko- meskich.

Gość Jan Trzeci
CHCESZ POGADAĆ ? TO WEJDŹ DO ROZMOWY ? JEŻELI TYLKO POTRAFISZ WEJŚĆ W UCZCIWĄ ROZMOWĘ ??? POZDRAWIAM. to było do SWIETZALATTE

Gość Kotkama
Ciągle narzeka, wiecznie jest niezadowolona i ma minę jakby miała gów... pod nosem

Gość Jan Trzeci
Cześć ludzie. Pozdrawiam. Wracam z pytaniem, po ośmiu dniach: PO CZYM JESZCZE POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ ?

Gość Jan Trzeci
Kolejna konkluzja: 10. Zła kobieta swą złość wyrzuca w niekontrolowanych przekleństwach.

Gość poznaj ją po niechęci do ojca
facet to facet, jaki by nie był, a teraz na pewno udaje

Gość Marlenka Original
Jan znowu nażarł się bigosu z wielkanocy i pierdoli:o

Gość Jan trzeci
Powracam z pytaniem: Po czym jeszcze poznać złą kobietę?

Gość Jan trzeci
Następna konkluzja: 11. Dla złej kobiety ważne są wyłącznie pieniądze.

Gość Zu_za
Kobieta jest zawsze zła!!!!

Gość Jan Trzeci
"Kobieta jest zawsze zła". Ale tylko zła kobieta.

Gość Zu_za
Nieprawda,nawet jak jest dobra,to i tak nie jest dostatecznie dobra. Co najwyżej jeszcze nie jest do końca,, zła"

Gość Jan Trzeci
Sprzeczałbym się.

Gość Zu_za
To jakie argumenty za?

Gość Jan Trzeci
Uczciwość, szczerość, szacunek.

Gość Zu_za
To chyba argumenty przeciw!!!! Nie ma złych kobiet!!!!

Gość Zu_za
O ile dobrze pamiętam zbierasz tezy na poparcie swojej definicji ,,złej kobiety" mozesz tak w skrócie je przedstawić?

Gość Zu_za
Brakowało Ci ostatnio ostatniego elementu, znalazł się? Tylko nie pisz że dociekliwość

Witam, Autorze jestem :) Zadane przez Ciebie pytanie nie należy do łatwych i ja bym raczej je zmieniła na "Po czym poznać złego człowieka?" Jednakże by nie psuć Twojego tematu ustosunkuje się do tego o co pytasz. Myślę, że to chodzi tylko i wyłącznie o charakter, a jak wiadomo jest on różny u każdej osoby. Pracuję w zespole gdzie są tylko kobiety i nie ukrywam, że bacznie obserwuję zachowania koleżanek. Po takich obserwacjach często zastanawiam się jakiej jestem płci :P Zadziwia mnie ich sposób myślenia i postępowania. I tu muszę przyznać, że spotkałam się z kilkoma "złymi kobietami". Oczywiście nie mają tego wymalowane na czole i dla innych mogą być super. A jakie to cechy sprawiły że uważam je ze złe? Wyrachowanie, niskie poczucie empatii i zrozumienia dla drugiego człowieka. Zazdrość o praktycznie wszystko, a tu nie da się ukryć że w tej kwestii kobiety wiodą prym. I to, że bardzo pochopnie oceniają sytuację nie zagłębiając się w szczegóły. Niektóre kobiety są takie nieprzyjemne w swoich wypowiedziach z góry pokazując swoją wyższość. I nie piszę tutaj tylko o koleżankach, ale również o innych. Nie wiem co więc, ale parafrazując pewne powiedzenie "kobieta kobiecie wilkiem". Oczywiście nie wszystkie, bo koleguje się z kilkoma fajnymi dziewczynami, ale to kropelki w morzu... Pozdrawiam Autorze

Gość Zu_za
I JUŻ ZABRAKŁO ARGUMENTÓW!!!

Gość Jan Trzeci
Cześć Piromanko Dziękuję za odpowiedź. Trafnie zauważyłaś. I tutaj będę cytował Ciebie: "Jakie cechy sprawiły, że uważam je za złe? ". Skąd ta zazdrość, kalkulacja, wyrafinowanie...skąd? Sam staram się poznać odpowiedź. A to, że spotkałem taką kobietę to pewnie nie ja pierwszy i ostatni. W moim przypadku... w moim przypadku spotkałem kobietę z olbrzymią niechęcią do świata, do ludzi, tak plastikowy uśmiech i taką złość, że gdybym Ci to opowiedział to spadła byś na podłogę z miejsca na którym aktualnie siedzisz. Też pozdrawiam.

Gość Jan Trzeci
do Zu_za: Moje konkluzje znajdziesz w moim blogu, do teraz tworzą jedenaście punktów. Przeczytaj blog. Jak będę wiedział po czym poznać złą kobietę to wtedy poznam dobrą.

Gość Jan Trzeci
Ślę uśmiech Piroamance.