Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość powiemtak
autorowi pewnie chodzi o coś innego ale te kobiety które najpierw są złe wg innej tabeli ( nieuchwytnych okiem cech ) później okazują się właśnie tak bardzo przyziemnie złe wg. tabeli wizji i foni- że tak to określę . Bo coś musi wynikać z czegoś i nieuchronnie zmierza do tego o czym wspominam w swoim poprzednim wpisie. Ale urzejmie proszę: złą kobietę poznasz po tym z jakiego wyszła domu - teoretycznie tam dostała pierwszą szczepionkę jak żyć kosztem innego zycia( nie mówię tu o kasie) Nie, musi być to patologia typu ojciec pijak, matka qrwa . Układanka z puzzli sama się ułoży ale na to potrzebny jest czas. Nie ma innej możliwości poza tzw. ćwiczeniami.W tym wypadku wiedzieć to przerobić temat w podgrupach, najlepiej 1+1 i jak wyjdzie 3 to znaczy że spotkałeś złą kobietę. A to 3. może być wszystkim. Ważne że nie daje dwóch:-)

Gość ide spac
niebieska chyba wiem o co ci chodzi Ale nie wiesz jaka jest prawdziwa hisotria i przez co tak naprawde przeszedl autor wiec trudno oceniac

Gość dr jane seymurr z colorado
Nobel zbliża sie WIELKIMI krokami :P :D

Gość dr jane seymurr z colorado
🖐️

Gość niebieeska
dr jane seymour nie odchódżKtóż inny potrafi tak pienknie po polsku pisać jak TY

Gość Jan Trzeci
...no cześć Dajcie mi jeszcze chwilę czasu. Obiecuję, wrócę na tę stronę za kilkanaście minut. Gdyby nie udało nam się dzisiaj porozmawiać ( bo na przykład w pewnym momencie pewnie każdy z nas położy się spać ) to jutro czy pojutrze... czy każdego kolejnego dnia możemy rozmawiać, przedstawiać poglądy. Pozdrawiam Was wszystkich.

Gość pommmpek
kocoszanel fajne masz fotki

Gość Jan Trzeci
DO PIOMAX DZIĘKUJĘ ZA KONIA TROJAŃSKIEGO. NIE ZNIŻĘ SIĘ DO TWOJEGO POZIOMU.

Gość Jan Trzeci
DUŻO PRAWD W SŁOWACH NIEBIEESKIEJ.

Gość Jan Trzeci
DO PIOMAX twój wirus - JUŻ GO NIE MA

Gość Jan Trzeci
do "słodkiej limonki" Przykro mi. Już dobrze. Już w porządku.

Gość Jan Trzeci
do HUlihuewrbn RACJA

Gość Jan Trzeci
do "dr jane seymurr z colorado" Odtąd będę zwracał się do Ciebie po prostu ... JANE Przejdziesz sesję. Dziękuję za to, że tu jesteś.

Gość Jan Trzeci
do "ide spac" ... tak, piszę o zdradzie, o zdradzie wartości.

Gość Jan Trzeci
do : KOCOSZANEL GORZEJ JEST GDY ZŁA, NIEGŁUPIA I WYRAFINOWANA.

Gość Jan Trzeci
do "weekendzik" Z całym szacunkiem do Ciebie. Właśnie zaczął się weekend. Sprawdź, oceń. Odpisz po weekendzie.

Gość niebieeska
janie trzeci, a teraz pytanie do ciebie! Czy kobieta, o której pisałeś , wykazuje cechy tej złej?????

Czesc:) Zle napisałam,powinnam napisać również w cudzyslowiu"idiotek" W sensie, ze nie oceniają nikogo. "Złych"bo tak są postrzegane przez niektórych ludzi,a ja nie mam ich za źle. Co do reszt masz prawo oceniać moja osobę, a raczej moje literki jak tylko zechcesz.

Gość Jan Trzeci
do "powiemtak" Na razie nicinieodpowiem.

Gość oodpowiem
i jakie są konkluzje? jaka to kobieta jest zła? ja naprzykład jestem zła gdy jestem głodna, mam znp lub mi nic nie wychdzi

Gość Jan Trzeci
do: "powiemtak" DOPOWIEM TAK: 1. ...zła kobieta może potrafić gotować i to nawet bardzo dobrze, i nie musi mieć wykształcenia kierunkowego.

Gość powiemtak
piszę oczywiste oczywistości:-) co tu odpowiadać autorze? spotkałeś mądrą ale cwaną , piękną ale wyrachowaną, miłą ale rozwaloną emocjonalnie czyli labilną:-) że zacytuję naszą niezwykle elokwentną studentkę:-)

Gość Iść jak najprędzej
A ja powiem tak, chciałabym być złą kobietą. Jestem za dobra, za naiwna, bo innych mierzyłam swoją miarą. Nigdy nikogo nie oszukałam, nie zdradziłam, jestem bardzo wrażliwa, nie dopuściłam się nawet zdrady we własnych myślach, sumienie by mnie zjadło. I co mnie za to spotkało- liczne kopy od życia, facet, który mnie zniszczył i chociaż minęło 7 lat ciężko mi się z tego wszystkiego pozbierać. Wolałabym być złą, bo byłoby to lepsze dla mnie. Myślę, że po trochu trzeba być egoistą, ale w umiarze myśleć o sobie. Nigdy nikim się nie bawiłam, jak kochałam to długie lata i co mnie za to spotkało? Same cierpienia.

Gość ide spac
isc jak najpredzej Szkopul w tym, zebys trafila na faceta z podobnym systemem wartosci co ty i wszyscy beda szczesliwi Moge sie zapytac w jaki sposob "zniszczyl cie" ten facet?

Gość powiemtak
do iść jaknajprędzej czyli preszłaś szkołę, teraz ważne jest ile z tego się nauczyłaś i czy dobrze odrobisz lekcje. Nie zadręczaj się przeszłością to już było, ważne jest tylko to co przed Tobą i co z tym potrafisz zrobić. Każdy z nas w swoim zyciu natknął się na jakiegoś gnoma a nie każdy z nas jest chodzącym niesczęściem. Jeżeli tyle lat zbierasz się do pionu tzn. że facet wczuł w Tobie tę słabość już wtedy. Wydaje mi się, że kobieta powinna jakoś imponować swojemu mężczyźnie i odwrotnie.

Gość ide spac
Jan Trzeci Zauwazylam, ze lubisz czepiac sie ludzi. O to jak pisza, ze nie uzywaja duzych lter, ze maja nick "weekendzik", a to przeciez jeszcze nie weekend. Purysta jezykow chcialoby sie rzec ;) "Będę trzymał kciuki. Zaliczysz tą sesję." powinno byc te sesje (nie mam polskich literek) Ale nie bede sie czepiac. ;)

Gość Iść jak najprędzej
Doznałam z jego strony wiele upokorzeń, wielu krzywd- ale to już przeszłość, dopiero teraz staję na nogi ;) Najgorsze było to, że nie potrafię celowo zrobić komuś nawet przykrości- dlatego w starciu z nim nie miałam żadnych szans, nawet nie potrafiłam mu się odgryźć, bo przecież pamiętałam i dobre rzeczy związane z nim. Mam nadzieję, że się w końcu opamięta i żadnej kobiety tak nie skrzywdzi. Po czasie dobrze się z tym czuję, sumienie mam czyste- bo nie odegrałam się na nim. Całe moje relacje z facetami uległy zmianie, nie potrafiłam długo nikomu zaufać ze strachu, że może skończyć się podobnie. Każdy zainteresowany mną facet wprawiał mnie w lęk i przerażenie. Cieszę się, że mam ten koszmar już za sobą.

Gość Jan Trzeci
do NIEBIEESKIEJ ( w kontekście Twojej wypowiedzi z dzisiaj, godz. 21.13 ) ... nie zadam ognia krzyżowych pytań. Bo po co?