Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość ide spac
isc jak najpredzej 7 lat to duzo, dlugo zajmuje Ci ten proces oczyszczania, ale to pewnie przez to ze mocno Cie skrzywdzil a ty jestes tak wrazliwa. Ale nie mozesz przkreslac z tego powodu wszystkich facetow, mialas pecha trafilas na takiego (byc moze go przyciagnelas, bo pewne typy osobowosci przyciagja inne typy - np. manipulanci lubia osoby, ktorymi latwo manipulowac). Mezczyzni sa rozni, moze po drodze minelas/odrzucilas jakiegos, ktory jest podobnie wrazliwy i podobnie ceni uczciwosc jak ty. I moglibyscie stworzyc cudowa pare.

Gość Jan Trzeci
do "idę spać": A jeśli to jest jedna sesja???

Gość powiemtak
nie fikaj Janie bo przegrałeś pisze się tę sesję , z tą sesją i nie ma zmiłuj, nie kombinuj :-) teraz ktoś powinien zadac pytanie dlaczego męzczyzna prędzej się pochlasta niż zapyta o drogę- ja akurat znam odpowiedż ale to jest doskonały przykład na to co teraz wykonałeś.

Gość ide spac
Jan "A jeśli to jest jedna sesja???" powinno byc te. Ale nie czepiajmy sie szczegolow ;)

Gość Jan Trzeci
do " ide spac" Dasz mi wypowiedzieć się kobieto, czy będziesz wtrącać swoje mądre pięć groszy w moją wypowiedź ??? Najpierw odpowiem po kolei ludziom i wtedy przejdę do strony bieżącej.

Gość ide spac
"Dasz mi wypowiedzieć się kobieto, czy będziesz wtrącać swoje mądre pięć groszy w moją wypowiedź ??? Najpierw odpowiem po kolei ludziom i wtedy przejdę do strony bieżącej" ale co ja takiego zrobilam? :D To znaczy, ze uzurpujesz sobie prawo do czestego poprawiania innych, ale jak Tobie ktos zwroci uwage na blad gramatyczny to znaczy, ze "wtraca swoje madre piec groszy"? taaa, stanowczo chcialabym poznac druga wersje, wersje tej "zlej kobiety"

Gość Jan Trzeci
DO WAS WSZYSTKICH TUTAJ: ... jest prawie północ. W wyrazie szacunku dla osób, które wypowiadały się tutaj wcześniej, to odpiszę w pierwszej kolejności tym osobom. I dogonię forum i będę już na bieżąco. Pozdrawiam.

Gość ide spac
czekamy z niecierpliwoscia :classic_cool: dobranoc

Gość Jan Trzeci
Do "MamaKrzysia" PODARUJ SOBIE TE SWOJE WOLNE ŻARTY.

Gość Jan Trzeci
W końcu dogoniłem forum. Po godzinie drugiej rano. Kilka osób miało sporo racji. Porozmawiajmy w dzień. Przedtem jednak życzę dobrego snu wszystkim. Szczególne pozdrowienia dla JANE, NIEBIEESKIEJ i dla IDĘ SPAĆ ( nawet pomimo tego, że IDE SPAĆ jest zgryźliwa w stosunku do mnie ). Dobranoc

Gość 6lat zla
zla kobieta... to taka ktora jest porywcza za chwile potrafi byc slodka i mila , nic nie obiecuje ale jest przy tobie dajac zludzenie poczucia bezpieczensta i milosc ma rozbiegane spojrzenie czasem widac jak myslami jest gdzie indziej dba w wiekszosci tylko o siebie jest egoistka ma o sobie zle zdanie choc ty mozesz jej bronic zadajc sie z taka kobieta trzeba patrzec na jej matke jaka jest jaka, jest jej rodzina takich kobiet nie zmienisz nawet wtedy kiedy masz z nia 2jke dzieci........ przychodzi czas i ona odchodzi zostawiajac cie dla innego bez wiekszego powodu a ty widzisz wtedy jaka byla naprawde .......

Gość 398365783653xscdc
zawsze możesz na nią nagadać kolegom i rodzinie... BO TO ZŁA KOBIETA BYŁA ! :D po co sobie odmawiać takiej radości.

Gość Jan Trzeci
Dzień dobry wszystkim Do: "6 lat zła" Twoja wypowiedź trafia bardzo mocno. Cholera jasna, przytrafiło Ci się coś takiego? Ja również trafiłem w ciężki przypadek, może nawet cięższy niż Twój. Chcę nad tym wszystkim jeszcze pomyśleć. Przeczytać spostrzeżenia innych ludzi. A wtedy spróbuję pozbierać to w całość.

Gość f666uyui
durne pytanie ,zło to przeciwieństwo dobra,więc zła kobieta jest egoistyczna,zaborcza ,przebiegła,mistrzyni manipulacji ,gierek itd itp.

Gość niebieeska
..... nie zadam ognia krzyżowych pytań. Bo po co? .....Chcę nad tym wszystkim jeszcze pomyśleć. Przeczytać spostrzeżenia innych ludzi. A wtedy spróbuję pozbierać to w całość.......................... szansa na właściwe wnioski jest, bo ten, kto myśli, z uwagą słucha innych i dokonuje analizy jest na dobrej drodze do prawdy.Ale przede wszystkim trzeba słuchać siebie! Chyba bardzo mało znałeś tę kobietę, skoro wnioski chcesz wyciągać na podstawie doświadczeń innych ludzi, a nie swoich z nią.... Oczywiście pomysł z ankietą należy lekko potraktować, chociaż uważam,że myślący człowiek powinien z kontekstu wyczytać istotę tresci! I właśnie w związku z tym nasuwa się pytanie:dlaczego stygmatyzować kogoś mianem ZŁY?A może nieszczęsliwy.?A może po części dobry, a po części zły, jak każdy z nas, czyli człowieczy??? Czemu szukasz odpowiedzi na pytanie"Po czym poznać złą kobietę?"......I nie traktuj tego jak krzyzowego ognia pytań, bo to tylko jedno istotne pytanie, po całym potoku muśli własnych

Gość Jan Trzeci
Do Niebieeskiej: Wnioski już wyciągnąłem. Pisząc, że spróbuję pozbierać to w całość mam na myśli napisanie w pewnym momencie konkluzji, która będzie pokazywała złe zachowania. A że każdy coś przeżył, czegoś doświadczył to przecież może o tym powiedzieć. Ty nauczysz się ode mnie, ja nauczę się czegoś od Ciebie. Może ktoś jeszcze czegoś się nauczy od nas, może my nauczymy się czegoś od kogoś. Ty masz swój system wartości, ja mam swój. Może stoimy po jednej stronie a może po przeciwnych. Pytasz się mnie dlaczego szukam odpowiedzi na pytanie "PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ". Powiem Ci. Ponieważ taką kobietę spotkałem. Perfidnie wyrafinowaną, błyskotliwą, inteligentną a po czasie wiem, że wewnętrznie pustą. Pustą w tym miejscu, gdzie wszystko powinno się zaczynać. Pozdrawiam Cię Niebieeska

Gość Jan Trzeci
Halo...halo.

Gość niebieeska
halo janie:) na chwilkę wpadłam teraz, ponieważ za niedługo będę napełniać pustkę intelektualną w sobie:P-idę się ukulturalnić:) spotkałeś kobietę piękną, intelektualistkę, ale pustą....A jeśli jednak się mylisz, a jeśli ta pustka- to tylko jedna z błędnych dróg w labiryncie, a może to tylko kamuflaż, zasłona przed bezwzględnym światem, chroniąca, to co delikatne i podatne na zranienia..Pomyślałeś o tym Janie...

Gość ide spac
Janie topik umiera Czy masz zamiar podzielic sie swoja historia? Zaciekawila mnnie, a ty tak zwlekasz. Jezeli opiszesz ja szczerze i obiektywnie bedziemy mogli sie podzielic z Toba naszymi wynurzeniami, analiza, intepretacjami, doswiadczeniem i moze w ten sposob uda ci sie bardziej ZROZUMIEC. podoba mi sie to co napisala niebieeska w swoim ostatnim poscie, bo to moze byc jedno z mozliwych wytlumaczen

Gość zła baba tot to
to taka ktorą nic nie wzrusza, cierpienie ludzi czy zwierząt, co lubi kogoś poniżać, i patrzy tylko na siebie żeby sama miała dobrze, jest bardzo zazdrosna i niewyrozumiała, bo ja jestem dobra i taka nie jestem:-)

Gość niebieeska
powyżej napisane krótko i na temat-niestety znam jedną taką osobę

Gość Archiwista ACT
podoba mi sie to co napisala niebieeska w swoim ostatnim poscie, bo to moze byc jedno z mozliwych wytlumaczen może...ale nie MUSI. To także może byc manipulacja obliczona na wywołany efekt :D To CZYNY nie słowa swiadczą o człowieku :classic_cool:

Gość drenażysta
Zła kobieta to królowa dramatu, femme fatale. Kobieta jest "zła" wtedy kiedy mężczyzna pozwala sobie na jej "złe" zachowanie czyli toleruje u kobiety to czego nie powinien lub nie chce tolerować, kiedy wpada w jej ramy i podejmuje jej gierki. Wtedy wyzwala w kobiecie tę ciemną stronę kobiecej natury i zaczyna być w centrum emocjonalnego huraganu, któremu nie jest w stanie się oprzeć. :)

Gość DomTaty
Wtedy wyzwala w kobiecie tę ciemną stronę kobiecej natury i zaczyna być w centrum emocjonalnego huraganu, któremu nie jest w stanie się oprzeć. Jasne :P Nie dociera ci do główki, że każdy jest sam odpowiedzialny za to jak zachowuje sie wobec drugiego człowieka? to prawie jak: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5104294&start=0 tylko w damskiej wersji

Gość drenażysta
Wtedy wyzwala w kobiecie tę ciemną stronę kobiecej natury i zaczyna być w centrum emocjonalnego huraganu, któremu nie jest w stanie się oprzeć. "Jasne Nie dociera ci do główki, że każdy jest sam odpowiedzialny za to jak zachowuje sie wobec drugiego człowieka?" Zakładam, że nie mówimy o przestępstwach tylko o związkach damsko-męskich. W naturze kobiety jest wystawianie faceta na próbę, wielokrotnie! Jeśli oblewa te próby to kobieta przestaje go szanować. Tyle - reszty nauczy Cię życie.

Gość drenażysta
A facet z tego postu to jakaś emocjonalna ciapa, a wiele kobiet ma skłonności do masochizmu uczuciowego. Nic na to nie poradzę.

Gość DomTaty
W naturze kobiety jest wystawianie faceta na próbę, wielokrotnie! Jeśli oblewa te próby to kobieta przestaje go szanować. Tyle - reszty nauczy Cię życie. Zycie mnie nauczyło, że w naturze mezczyzny jest bzykanie wszystkiego co popadnie - przynajmniej w myslach :P A jednak niektórzy potrafią sie przed tym powstrzymać a inni nie WIĘC NIE PIERDOL FARMAZONÓW, bo taki z ciebie psycholog jak z koziej dupy waltornia :classic_cool:

Gość niebieeska
....podoba mi sie to co napisala niebieeska w swoim ostatnim poscie, bo to moze byc jedno z mozliwych wytlumaczen może...ale nie MUSI. To także może byc manipulacja obliczona na wywołany efekt To CZYNY nie słowa swiadczą o człowieku .... TAAK, mam definicję i piszę to z pełną świadomością! Zła kobieta- to manipulatorka.Jej celem jest własna dupa.I nie liczy się ona z nikim, tylko z sobą samą.Jest taki rodzaj manipulacji, który niszczy wszystkich ,którzy zaufają.Manipulacja to samo zło.A więc złą kobietę można poznać po jej matactwach.Ale warunek,że trzeba być całkowicie pewnym,tych manipulacji.Bo manipulatorzy tak sprytnie pociągają za sznurki, że ich ofiara dopiero się orientuje, gdy jest cała "zamotana"A więc cwana, wyrachowana, zainteresowana tak naprawdę tylko sobą, bezwzględna w swoich poczynaniach