Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość nie czytałiśmy jeszcze
jakoś cieżko mi uwierzyć w jakieś matacwwa kobiet :D nib yw czym mylisz facetami, to oni są manipulatowrami, a kobiety są wrażliwe , mają wielkie serca i wątrpia aby taka sie znalazła o której piszesz , no chyba że TY :D

Gość nie czytałiśmy jeszcze
pociagac za szmurki :) chyba że czycha na byznesmana którego nie wie jak omotać :D

Gość DomTaty
Moorland czyli egoizm jest zły? nie, skad, jest bardzo dobry....podajesz takiemu egoiscie dłoń, a on ci ja upierdala koło ramienia, bo ma ochotę na potrawę z ludzkiego miesa :classic_cool:

Gość niebieeska
znam taką osobę.I to, zapewniam cię nie ja!Cel do osiągnięcia może być różny, od błahego do wielkiego.Ważne,aby to za wszelką cenę mieć.I tu można wprowadzać całe spektrum sztuczek.Może brzmieć banalnie.Ale kiedy na szali znajdzie się szczęscie kogoś innego i nie ma rozwiązań polubownych,BO ONA musi wygrać, musi być na jej, wtedy jestDUUUŻY PROBLEM.. Pisze ktoś,że to mężczyźni manipulują częściej- być może.Ja statystyk nie prowadzę.Ale wiem,że takie kobiety też istnieją.I od takich ludzi najlepiej trzymać się z daleka

Gość DomTaty
ja też znam taką osobę... najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że ta osoba uważa sie za gorliwą katoliczkę :classic_cool:

Gość niebieeska
taaa,ci co się najbardziej afiszują ze swoją religijnością, często kryją pod nią wiele kompleksów.

Gość DomTaty
niebieeska kompleksy to pikuś, każdy ma jakies słabe strony... gorzej jak jest to przykrywka dla własnych perfidii

Gość niebieeska
No niestety nienazwane , ukrywane kompleksy prowadzą do perfidii.Za to nasze słabe strony, o których potrafimy mówić lub umiemy się z nich pośmiać - to jest pikuś:)

Gość zła kobieta to ta
która z zimną krwią rozbija cudzy związek udając przy tym świętą - tambukowa dziwka

Gość DomTaty
ukrywane kompleksy prowadzą do perfidii błąd ukrywane PRZED SOBĄ kompleksy MOGĄ prowadzic do perfidii

Sam talent do manipulacji nie znaczy, że ktoś jest od razu zły. Równie dobrze może to wykorzystywać, żeby partnerowi też było dobrze ;)

Gość niebieeska
no przecie,że przed sobą.Tylko idiota będzie przed samym sobą odgrywać kogoś innego, niż jest:P

Gość coo,yghhhhhhhhhhhhhhhhhh
ccoś mis ei tu wydaje że dom taty ma schize :D na swoim punkcie :) bożżżż ja tez jestem gorliwa ,,ale to nie znaczy ze złą, a to ze jestem z kims z kim mi być nie wolno :) z wielu powodów to trudno dlaczego wiec zaraz zła kobieta :DDD sorry ale masz zwidy czy skrzywienie?

Gość niebieeska
Moorland nie rozumiem cię,szczerze powiem

Gość tghbtyuiol..,ymtnh
a ty w zwiazku ? :D

Gość DomTaty
coo,yghhhhhhhhhhhhhhhhhh ccoś mis ei tu wydaje że dom taty ma schize na swoim punkcie bożżżż ja tez jestem gorliwa ,,ale to nie znaczy ze złą, a to ze jestem z kims z kim mi być nie wolno z wielu powodów to trudno dlaczego wiec zaraz zła kobieta DD sorry ale masz zwidy czy skrzywienie? Zróbmy tak... pisząc do mnie postaraj się napisać tak, żeby zrozumiał cię ktos wiecej niz ty sama, ok? To bardzo ułatwi komunikację :classic_cool:

Gość tghbtyuiol..,ymtnh
powiedz dom ataty :) za kogo ciebie uważają lepiej :))) wal!:))

Gość DomTaty
Moorland Sam talent do manipulacji nie znaczy, że ktoś jest od razu zły. Równie dobrze może to wykorzystywać, żeby partnerowi też było dobrze Jasne.. rozumiem,że ma byc dobrze manipulującemu i jego partnerowi resztę swiata można oskubać albo zrobic w lewo... :D próbowałes sił w polityce Moorland? zrobiłbys zawrotna karierę :D

Gość DomTaty
tghbtyuiol..,ymtnh powiedz dom ataty za kogo ciebie uważają lepiej wal! mnie to srednio intetesuje za kogo mnie uważają inni...ale zawsze mozesz ich zapytać :D

Gość tghbtyuiol..,ymtnh
jesli o kimś mówisz ,to zebierz sie na odwagę i powiedz w oczy!!! wszystko to co masz do powiedzenia!!!!! mam nadzieje że nie masz problemów z czytaniem ze zrozumienia ,choć być może już masz..

A kto mówi o oskubaniu? Samo bycie manipulowanie ludźmi nie oznacza ich oszukiwania. Dobrze jest umieć "przekonać" ludzi do swojej racji - to jest wręcz potrzebne w większości miejsc pracy i nie oznacza bycia perfidna małpą która nawet po herbatę sama nie pójdzie ;)

Gość yuioiuyui..,ymtnh
lecz sie psychiatrycznie ! aureolę masz po sam strop koscielny nie interesuj sie ludzmi którzy odruchowo wzbudzają nienawiść w Tobie

Gość niebieeska
mam nadzieje że nie masz problemów z czytaniem ze zrozumienia ,choć być może już masz.. :D:D:D NO TO MASZ:) Idzie garbaty przez cmentarz, nagle pojawia sie przed nim duch. Pyta sie go: - Masz garba? - Mam - No to dawaj. Duch zabrał mu garba. Garbaty szczęśliwy że nie ma już garba wychodzi ze cmentarza. Spotyka ślepego. Ślepy sie pyta: - Co ty taki uradochany? - Wyobraż sobie ide po cmentarrzu patrze i duch mi zabrał garba... idż może tobie też pomoże... Ślepy poszedł na cmentarz. Spotyka ducha. Duch sie go pyta: -Masz Garba? - Nie - No to masz ...

Gość niebieeska
mOORLAND PRZEKONYWANIE LUDZI DO SWOICH RACJI JEST WIELCE ASERTYWNE I WIELCE POŻYTECZNE, A MANIPULACJA JEST ZŁA sorki za caps

Gość DomTaty
yuioiuyui..,ymtnh lecz sie psychiatrycznie ! aureolę masz po sam strop koscielny nie interesuj sie ludzmi którzy odruchowo wzbudzają nienawiść w Tobie poczytaj sobie o mechanizmie projekcji - jest taki termin w psychologii :D zakładając oczywiscie, że cokolwiek zrozumiesz, bo na moje oko słowo pisane kompletnie do ciebie nie trafia :classic_cool: Moorland i nie oznacza bycia perfidna małpą która nawet po herbatę sama nie pójdzie akurat tutaj bywa róznie...

Gość niebieeska
nie widzicie że pisze pod róznymi nikami buuhahha debilki manipuluje wami pełen kompleksów i ma radochę z was, też że sie dajecie w takie pierdlolenie A MY MAMY MASOPRZYJEMNOŚĆ Z TEGO PIERDOLENIA :P

Gość DomTaty
Moorland ludzie z natury najlepsi nie są, czasem trzeba być złym a ocenę kto jest zły a kto dobry pozostawic manipulującemu, tak? :classic_cool: