Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość Jan Trzeci
karuzla18... nie pisz głupot, pojedź do wesołego miasteczka do Chorzowa i wsiadaj na największą karuzelę. A o ludziach, których znam nie wypowiadaj się.

Wiem co pisze. Nie znam Twoich ludzi, ale mam spore doświadczenie w tym temacie. To jest tylko kwestia do rozważenia, a nie żadne głupoty. :)

Gość zenek3452345
zła kobieta zjebie ci pół życia i powie " Przepraszam, że taka jestem"

Gość PocieszaczCzcz
Poznasz po tym -chrapie,jest gruba, lub głupia

Gość Jan Trzeci
... ?

Gość Jan Trzeci
... ???

Gość Jan Trzeci
zenek3452345 Bardzo duże brawa dla Ciebie ode mnie Jan Trzeci

Gość Jan Trzeci
... ??

Gość Jan Trzeci
... ????

Gość Jan Trzeci
DZIEŃ DOBRY BLOG. PUENTA. PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ? ZŁĄ KOBIETĘ POZNASZ PO: 1. Zła kobieta będzie unikać twoich Przyjaciół. 2. Zła kobieta, jeżeli już spotka się z twoimi Przyjaciółmi będzie rozmawiać z nimi w sposób zdystansowany, ogólnikowy, nie podejmie z nimi żadnej ważnej rozmowy, ponieważ jest nieszczera i nie przedstawi swoich pokrętnych intencji. 3. Zła kobieta boi się twoich Przyjaciół, bo oni są po twojej stronie. 4. Zła kobieta będzie próbować uśmiechać się słodko i mówić o samej sobie wyłącznie w superlatywach. 5. Tylko twój Prawdziwy Przyjaciel dostrzeże zło w złej kobiece, bo ma rezerwę, bo zawsze chce dla ciebie dobrze i nie zawaha się powiedzieć ci o tym. 6. Zła kobieta wepchnie cię w ognisko dla zabawy, a jak już będziesz miał porządne oparzenia, około trzeciego stopnia to nie poda ci opatrunku ze srebrem ( bo taki opatrunek potrafi to jeszcze wyleczyć) 7. Zła kobieta poda wtedy nóż złemu człowiekowi po to, żeby wbił ci go w plecy. 8. Zła kobieta, idąc chodnikiem nie spojrzy na człowieka, który leży na tym chodniku, nie pomyśli o tym, że poczuł się źle, odwróci głowę w tył chcąc dojrzeć pękające oczka w jej pończochach ( będzie udawała, że nikogo nie zauważyła ) 9. Zła kobieta będzie chciała zabić cię i nieważnym będzie dla niej twój system wartości ( czytaj: dla złej kobiety uczucia ludzi są jak śmieci ) 10. Zła kobieta swą złość i agresję wyrzuci niekontrolowanymi przekleństwami. 11. Zła kobieta jest przerażająco zachłanna. 12. Zła kobieta ma przerośnięte ego - to taka mała alfa i omega ( wszystko wie, jest najmądrzejsza, najpiękniejsza itd. a pozostali ludzie są poniżej. ) 13. Zła kobieta dla zdobycia swoich wyimaginowanych celów zrobi wszystko. Posunie się do najgorszych rzeczy. Nie patrząc na nic. Wiedząc, że postąpiła bardzo źle nie zastanowi się nad tym, nie powie nawet zwykłego przykro mi, przepraszam. Brnie dalej swoim tokiem myślenia. I wtedy zaczyna być BARDZO ZŁĄ KOBIETĄ. Może jeszcze coś kiedyś dopiszę. Dla siebie już wiem wystarczająco dużo. Ze swojej strony chcę podziękować tym ludziom, którzy przedstawili swoje racje na moim blogu. Wam dziękuję. Jan Trzeci

Gość Jan Trzeci
Jan Trzeci JESZCZE RAZ - DZIEŃ DOBRY BLOG ( w poprzedniej wypowiedzi pomyliłem tylko jedną literę, zamiast "kobiecie" napisałem "kobiece" i jeszcze coś spostrzegłem. Wprowadzam teraz końcowe korekty ) PUENTA. PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ? CAŁOŚĆ BRZMI: ZŁĄ KOBIETĘ POZNASZ PO: 1. Zła kobieta będzie unikać twoich Przyjaciół. 2. Zła kobieta, jeżeli już spotka się z twoimi Przyjaciółmi będzie rozmawiać z nimi w sposób zdystansowany, ogólnikowy, nie podejmie z nimi żadnej ważnej rozmowy, ponieważ jest nieszczera i nie przedstawi swoich pokrętnych intencji. 3. Zła kobieta boi się twoich Przyjaciół, bo oni są po twojej stronie. 4. Zła kobieta będzie próbować uśmiechać się słodko i mówić o samej sobie wyłącznie w superlatywach. 5. Tylko twój Prawdziwy Przyjaciel dostrzeże zło w złej kobiecie, bo ma rezerwę, bo zawsze chce dla ciebie dobrze i nie zawaha się powiedzieć ci o tym. 6. Zła kobieta wepchnie cię w ognisko dla zabawy, a jak już będziesz miał porządne oparzenia, około trzeciego stopnia to nie poda ci opatrunku ze srebrem ( bo taki opatrunek potrafi to jeszcze wyleczyć) 7. Zła kobieta poda wtedy nóż złemu człowiekowi po to, żeby wbił ci go w plecy. 8. Zła kobieta, idąc chodnikiem nie spojrzy na człowieka, który leży na tym chodniku, nie pomyśli o tym, że poczuł się źle, odwróci wtedy głowę w tył chcąc dojrzeć pękające oczka w swoich pończochach ( będzie udawała, że nikogo nie zauważyła ) 9. Zła kobieta będzie chciała zabić cię i nieważnym będzie dla niej twój system wartości ( czytaj: dla złej kobiety uczucia ludzi są jak śmieci ) 10. Zła kobieta swą złość i agresję wyrzuca niekontrolowanymi przekleństwami. 11. Zła kobieta jest przerażająco zachłanna. 12. Zła kobieta ma przerośnięte ego - to taka mała alfa i omega ( wszystko wie, jest najmądrzejsza, najpiękniejsza itd. a pozostali ludzie są poniżej. ) 13. Zła kobieta dla zdobycia swoich wyimaginowanych celów zrobi wszystko. Posunie się do najgorszych rzeczy. Nie patrząc na nic. Wiedząc, że postąpiła bardzo źle nie zastanowi się nad tym, nie powie nawet zwykłego przykro mi, przepraszam. Brnie dalej swoim tokiem myślenia. I wtedy zaczyna być BARDZO ZŁĄ KOBIETĄ. Może jeszcze coś kiedyś dopiszę. Dla siebie już wiem wystarczająco dużo. Ze swojej strony chcę podziękować tym ludziom, którzy przedstawili swoje racje na moim blogu. Wam dziękuję. Jan Trzeci

Gość witek_witek
przeczytałem, o ku...wa!!!

Gość Ciekawskataksobie
Pewnie po tym, że mówi facetowi. STOP!!! ;)