Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koykiy

jak przetłumaczyc mężowi ze dziecko go potrzebuje?

Polecane posty

Gość koykiy

witam. mamy 4 miesieczna coreczke.jak sie urodzila mąż zwariowal na jej punkcie jak tylko wracal z pracy nosił ja, robil rozne czynnosci majac ja na rekach, kserowal,drukowal,jadł, kąpaliśmy ja razem...teraz jakos mam wrazenie ze zapał mu zmalał...jak wraca z pracy najpierw je potem gra mecza na kompie no a potem kąpie małą...mówie mu ze musi spedzac wiecej czasu z dzieckiem...pytam czy za nia caly dzien nie teskni...on sie denerwuje mowi ze nikt mu nie bedzie mowil czy ma dobry kontakt z dzieckiem czy nie,ze soedza z nia wystarczajaco duzo czasu-tak 15 minut przy kapaniu.....i wielce zbulwersowany jak ja moge mu zwracac uwage...a mała coraz więcej rozumie i potrzebuje rozmowy i zabawy z tatą....

Gość jkujkyu
"potrzebuje rozmowy (...) z tatą" - to twoje 4 miesięczne dziecko mówi?

Gość koykiy
tak. recytuje całego "Pana Tadeusza"

Gość no hmmmm
czar prysł,albo męzylo rucha cos na boku i nie w głowie mu bawienie dziecka

Gość jkujkyu
no to raczej niepokojące, normalne dzieci w dzisiejszych czasach to henryka pojeba czytają.... straszne.

Gość ananasowy dom
jak dziecko odczuje potrzebe to samo zacznie sie z nim komunikowac i nienazekaj zeb ciesza sie ze to malo jak jest w domu codziennie moj wychodzi do pracy i wraca jak dzieci spia widuja sie w sobotnie popoludnia i niedziele a caly tydzien maja tylko matke. jak byly w wieku twojej malej nie odczuwaly wiekszej potrzeby ojca teraz wchodza mu na kolana znosza zabawki ciesza sie z tego czasu co maja