Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oshe . < 3

Ból i swędzenie miejsc intymnych

Polecane posty

Gość Oshe . < 3

Cześć. Mam ogromny problem z miejscem intymnym . . Od jakiegoś czasu w miejscu intymnym mam dziwne krostki (które bolą przy nacisku) i dziwne, niepokojące mnie podrażnienia na wagach sromowych , a nawet przeciętą skórę. . Krostki wyskakują po ogoleniu . A to wszystko łagodnieje podczas okresu . Dosyć często mnie to swędzi i staram się tego nie ruszać ale jest to nie do zniesienia . . Mój chłopak bardzo chciałby dojść do stosunku , ale ja nie zgadzam się po pierwsze ze względu na młodzieńczy wiek . a po drugie ponieważ cierpię na tę dolegliwość.. Nie chcę iść do ginekologa ponieważ to bardzo krępujące moim zdaniem , a do ginekologa chyba musiałabym iść z mamą , która o niczym nie wie, a wstydzę się jej o tym powiedzieć .. Na prawdę się tego boję bo nie wiem co mi dolega . Czy są jakieś domowe sposoby na pozbycie się tego ,.? Mam nadzieję, że tak. Proszę o jak najszybszą odpowiedź i jeśli istnieją to o sprawdzone sposoby na pozbycie się tego . Z góry dziękuję wszystkim ;***.

Gość lopae
przykro mi, ale HIV jest nieuleczalny

Gość kilkaa
masz uczulenie po goleniu

Gość kilkaa
na których wargach to masz; wewnętrznych czy zewnętrznych?

Gość Oshe . < 3
Krostki wyskakuja na zewnetrznych a oparzenia na wewnetrznych .

Gość agula8
może to od golenia??? odpuść sobie na jakiś czas depilację a wargi sromowe smaruj łagodzącym provag żelem(ok.12zł) jeśli przejdzie to znaczy że od depilacji, jesli nie idź do lekarza. Nie wiem ile masz lat ale chyba od 16 można iść do ginekologa samemu, chyba że prywatnie to nie powinien robić żadnego problemu. Maszynka do depilacji powinna byc odkażona i ręcznik najlepiej tylko Twój.

Gość Oshe . < 3
Dziękuję bardzo , za podpowiedz , wczoraj posmarowalam sie na noc kremem z nagietka bo podobno pomaga ,. zostawilam na noc i prawie cale zaczerwienienie przeszlo , poczytalam tez na internecie o tych krostkach , i to chyba faktycznie od golenia . :) Cieszę się, ze jest juz trochę lepiej , i chyba na prawde sobie odpuszcze na jakis czas golenie . Mam 15 lat rocznikowo . a tak narazie to jeszcze 14 ale juz niedlugo ;)