Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nan Nai

BOJE SIĘ IŚĆ DO FRYZJERA!

Polecane posty

Gość Nan Nai

Chcę iść na podcięcie końcówek i zrobienie grzywki, ale boje się... :o Rzadko kiedy wychodziłam od fryzjera zadowolona. Dla większości obcięcie końcówek to obcięcie 10 cm włosów... Co do grzywki- chcę grzywkę zakrywającą brwi, ale jak znam życie to obetnie do połowy czoła, albo zrobi nie tak jak chciałam :( Włosy rosną mi baaardzo powoli i dość długo zapuszczałam, żeby mieć takie jak teraz - prawie do pasa. Nie chce wyjść z gabinetu z kosmykami do ramion :o ... Czy Wam kiedyś fryzjer źle obciął włosy czy coś w tym stylu? A może zmotywujecie mnie troche? :)

Gość Frozena09
popytaj koleżanek jaki salon jest najlepszy w twoim mieście i idź tam

Gość przed cięciem powiedz co
chcesz. ja np mówię, ze o 2 cm niech mi podetnie i wystarczy grzywke jak chcesz to sobie sama zrób i niech fryz. sie nie tyka a jak źle Ci zrobi nie musisz płacić! Ja kiedyś się wydarłam na fryz. bo miałam długie włosy i chciałam sciniować, ona mi je na krótko ścieła ledwo za uszy wystawały :O Wyglądałam jak bębenek, bo mam gęste włosy i dużo ich objętościowo. Więc krótkie wyglądają źle 😭. Dałam jej do wiwatu.

Gość Marry79
wiekszosc fryzjerek jest niestety tepa :o ja u fryzjera nie bylam juz od 3 lat, a wlosy podcinam sama ;)

Gość Nan Nai
Niestety sama nie dam rady sobie zrobić grzywki, ale dziękuje za pomoc :)

Gość Frozena09
co do inteligencji fryzjerek macie racje większość jest po zawodówce a ludzie idący do zawodówki nie są zbyt bystrzy