Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f;ln1m;lfn13l

nie umiem sie powstrzymac przed objadaniem a jestem gruba

Polecane posty

Gość f;ln1m;lfn13l

jak widze czekolade to wiem ze zjadlabym ją bez problemu cala anawet i 2 ostatkiem sil powstrzymuje sie zeby zjesc tylko 2 -3 rzadki kurczaka tez zeżarlabym calego jakby nie to ze jem przy innych:o jak sie powstrzymywac ? pije 3 litry wody dziennie jem 5posilkow a na noc nazeram sie mimo to jak swinia potrafie zjesc 2 jablka i pol kilo wafelkow jedno po drugim:/

Gość conversy
moze powinnas isc do dietetyka ? moze masz jakies zaburzenia odzywiania ? jaki wzrost jaka waga ?

Gość Caliopeejo
ja tez tak mam, ale sa sposoby, np ja wmawiam sobie ze te slodycze sa trujace i jak je zjem to bedzie mi bardzo niedobrze. dziala :D albo wez do reki za kazdym razem np kg maki i uswiadamiaj sobie ze tyle moze by Cie wiecej po zjedzeniu tych czekolad itp w ciagu jednego dnia. nie pij tyle wody. rozpuchaz zoladek i jestes ciagle nienazarta

Gość f;ln1m;lfn13l
165 71 kilo

Gość f;ln1m;lfn13l
podejrzewam ze te metody nic nie daja z wmawianiem sobie;o jeszcze mam slodkie gumy do rzucia na apetyt potrafie brac 3 naraz

Gość lwica z połowy sierpnia
ciekawe kto prowadzi odwyk od jedzenia

Gość Caliopeejo
to nie wchodz do kuchni. unikaj tego miejsca. mozesz tez za kazdym razem gdy masz ochote cos zjesc isc do lazienki i umyc zeby, to tez czasem pomaga. ja juz wiele rzeczy wyprobowalam i o dziwno lezy przede mna odpakowana paczka ciastek a zjadlam tylko 3. wczesniej zjadlabym wszystkie i nie wazne czy w nocy czy w dzien

Gość -ABC-
dietetyk z psychologiem, ale z tego co wiem wszystko pelnoplatne

Gość f;ln1m;lfn13l
nie wydaje na jedzenie mieszkam z mega nieoszczedzajaca na jedzeniu rodzina slodyczy i innych pysznosci pod dostatkiem gorzej z innymi rzeczami

jak nie masz chlopaka to upatrz sobie jakas fajna partie i wmawiaj sobie ze nie patrzy na ciebie ze wzgl na twoj wyglad, odchudz sie dla niego a byc moze wtedy zwroci na ciebie uwage ;)

mam ten sam problem ciagle mysle o jedzeniu i ciagle jem slodkosci albo kaloryczne zarcie bo dietetycznym sie poprostu nie najadam z tym ze ja waze 57 kg przy 176 wiec jestem bardzo szczupla ale ten apetytm mnie przeraza!!

zrob sobie diete,ktora nie wymaga ograniczania kalorii,weight watchers albo dukan.zalezy co lubisz bardziej-wegle czy bialko:) dukan daje szybsze efekty,ale na weight watchers mozesz jesc makaron,ryz i kartofle do syta.

rozwiązanie jest proste- w sklepie po prostu nie kupuj słodyczy. nie będziesz ich mieć w domu, to ich nie zjesz. możesz sobie założyć skarbonkę, gdzie będziesz wrzucać np 5 zł za każde duże zakupy bez słodyczy.