Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wierzycieee

czy to mozliwe

Polecane posty

Gość czy wierzycieee

Moj dobry kumpel opowiadal mi jak pewnego wieczory :) wracal z jakims kumplem z imprezy. szli kilka kilometrow pusta, pozamiejska droga gdzies miedzy blokami. Dyskutowali o sprawach religijnych, nagle tamtan kolega powiedzila, chu*j jak szatan/diabel istnieje to niech ktos nas podwiezie do domu. po krotkim czasie zblizyl sie do nich czarny mercedes- w srodku dwoch kolesi i wyszli z inicjatwya, ze ich podwioza. Oczywiscie podwiezli ich i wrocili do domu. Myslicie ze to prawdziwa historia? ze szatan istnieje? a moze to tylko przypadek?

Gość czy wierzycieee
zamiast miedzy blokami powinno byc miedzy polami:D no i takie bledy jak wieczoru* itd:classic_cool:

Gość Frozena09
nocą na ulicy nawet szmery słychać pewnie ci w mercedesie usłyszeli rozmowę i chcieli pomóc twoim kolegom

Gość czy wierzycieee
co o tym sadzicie? wierzycie ze istnieje cos takiego jak szatan, duchy, bog?

Gość czy wierzycieee
droga byla dosc dluga, praktycznie ciagla prosta. mowil jeszcze ze jak juz wysiadali samochod wrocil tam skad przyjechali;o myslicie ze koles sobie jaja robil? w sumie sam nwm to nie w jego typie, nie ten charakter

Gość czy wierzycieee
później ci kolesie z merca ruchali ich w odbyt do południa, że potem mój kumpel tydzień chodził o kulach

Gość czy wierzycieee
oczywiscie wpis o 19:03 to podszyw, ale chyba rozrozniacie te ''zboczone" wypowiedzi od tych normalnych uzytkownikow

Gość Roman i jego Tyczka
.. jeśli dodać wszystkie liczby w ruletce, to suma ich daje 666. - czy to jest sprawka szatana? czy przypadek p-sze Pana..

Gość czy wierzycieee
ael ciesze sie, ze i podszywy czytaja tresc tematu:)

Rozmawiając o sprawach religijnych, o szatanach, diabłach i tak dalej, a do tego wypowiadając takie słowa, właśnie typu: "jeśli szatan istnieje to niech ktoś nad podwiezie" mówią same za siebie. Czy po takich słowach i po nagłym pojawieniu się tego samochodu znikąd wsiadłbyś do auta i dał się rzeczywiście podwieźć, czy jednak miałbyś jakieś wątpliwości co do tego, że jeden mogą to być 'ludzie szatana'? Ja osobiście chyba grzecznie bym odmówiła. ;)

Gość czy wierzycieee
to nei bylo tak ze samochod nagle sie pojawil, minelo moze 5 minut. ale szli tamtedy dobra godzine:/ sam juz nie wiem osobiscie nie wierze w szatana, ale ten koles opowiedzial mi to tak powaznie, z takim blyskiem w oku. Sam juz nwm ale w sumie po co szatan mialby ich podwozic? przeciez podobno nienawidzi ludzi:D

Gość czy wierzycieee
dodam, że każdej niedzieli zakradam się do kurnika sąsiada przebrana za lisa i wybieram kurom jajka :classic_cool:

Gość czy wierzycieee
teraz sa niezle posrani przez to wlasnie

Gość senior LEO JOHN junior
e tam nie zawracaj sb tym glowy- zaden szatan nie istnieje a jak tak to niech mi sie ujawini:D

my za dzieciaka wierzylismy,ze jak sie pomodlisz w piwnicy i przelecisz w kolo bloku to znajdziesz monete.raz tak zrobilam i rzeczywiscie jakas moneta sie znalazla-nawet nie mala.ale moral ztego taki-wtedy czesto mamy dzieciom rzucaly drobne z balkonu na trawe...i te drobne czesto sie gubily:P