Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JKLKB

TUSK PODPISAŁ ACTA!

Polecane posty

Gość JKLKB

Jesteście zadowolneni ze swojego lidera?

Gość Kocham Tuska iii..
od siebie dodam że nie robiliby tajemnicy w sprawie rozmów nad ACTA skoro byłoby wszystko cacy. Ktoś kto na tym pracował wiedział że jest dużo kruczków i niuansów które można naginać by osiągnąć swój zamierzony cel. Być może tym celem jest cenzura i inwigilacja ? A nawet jeśli nie to, to inne restrykcje na które nikt by się nie zgodził gdyby była jawność w tym temacie. Jeśli dzisiaj nam mówią że w zasadzie w tej umowie nic nie ma coby już nie miało pokrycia w naszym prawie, to rodzi się pytanie po co utajniali sprawę skoro wszystko jest tak przejrzyste ?

Gość Frozena09
moim liderem jest Jaruś

Gość kafe winnig
i Bóg z nim

Gość demokarcja sie sypie
ot co

Gość JKLKB
Najdziwniejsza i tak zawsze będzie dla mnie,wasza sympatia do tego rudego lisa!

Gość Kocham Tuska iii..
rude jest piękne! ❤️

Gość anya rybykk
oj nie placzcie juz na tym acta :D to w ogole nie wejdzie w zycie, zobaczycie :D kaczorek, komuchy, palikot, korwin, psl(w pewnym sensie) itp sa przeciwko. ma to przejsc przez ratyfikacje a parlament na bank sie nie zgodzi. wiec... a na dokladke kaczorek chce referendum a znajac opinie innych na ten temat, napewno go popra. wiec nie macie sie co stresowac, nie wejdzie to w zycie :D a ryzy smiec pozaluje za 3lata i 8 miesiecy :D a moze nawet i wczesniej jak anonimowi hakerzy ujawnia to co na niego maja...

Gość Frozena09
rude jest fałszywa! :-D

Gość anya rybykk
ja nie jestem za tuskiem. glosowalam na korwina. on jest ostatnim na ktorego bym miala glosowac(chyba wolalabym nawet i jurka czy giertycha niz to to rude gowno :D). mnie tez zadziwiaja ludzie co na niego glosuja..pewno to dzieci/wnuki zomo, ormo czy innych komuszych "bohaterow" :D albo bezmozgi pod patronatem tvn-u :D

Gość kafe winnig
podpisał bo już nie żyje JPII

Gość anya rybykk
i nie bojta sie juz :) bedzie dobrze. a narazie przed ratyfikacja sciagac sobie wszystkie piosenki/filmy/gry/ksiazki z netu tak jak to ja obecnie robie :D hehe a dobre bylo jak stara pokemonica ktora wyglada jak tokio hotel nijaka kora srala sie ze acta jest super bo szanuje jej wlasnosci :D taaa, ciekawe kto sciaga a tym bardziej kupuje plyty tej starej raszpli z image geja z love parady :D