Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak robić palcówe?

jak robić palcówe kobiecie?

Polecane posty

malutkie dzieci potrafią być delikatnie mowiąc wkurzające, ale to bardzo szybko mija, mam racje? :D

Czyli widze że mnie rozumiesz a że tak zapytam z autopsji czy z obserwacji znasz? NoNickname Może nie te całkiem małe bo cuz od niemowlaka wymagać, ale te już ganianjące i brojące tao do szewskiej pasji potrafią doprowadzić , zwłaszcza że powtarzasz 1500000000 raz że czegoś nie wolno a ono i tak pójdzie i zrobi swoje:)

Moje nprzykład bardzo interesuje piekarnik i wie że mama tam zawsze coś dobrego dla niego ma i wcześniej mnie prowadzał do niego a teraz sam sobie otwiera i próbuje wyjmować co tam jest.

Joe jak narazie nic nie ma ale poczekam. Ech z tematu o palcówce zrobił się temat o wychowywaniu:)

Zgadzam się słyszałm kiedy nawet takie stwierdzenie, powiedzenie no nie wiem bynajmniej tak to idzie " Dziecko to głośna zapłata za cichą robotę" :)

Ale nic nie mam Joe naprawdę a dobry adres wpisałeś? Wiesz a u mnie np to częściej głośno jak cicho:)

Co sobie wysyłacie, że się tak wściubię? ;) A że głośniej niż ciszej, to tylko o przyjemności świadczy :)

NoNickname Ja nie mieszkam w bloku tak że nie wiem jakbym musiała się drzeć żeby sąsiad za płotem usłyszał :)

Są są juz się zagłebiam w treść maila. Tiaku ebooki a nie audiobooki pomyłka:)

Katerina, to nie audiobooki tylko ebooki, nie pamietam co wczesniej napisalem, czy wspomnialem o audiobookach? :-)

Joe dziękuje Ci serdecznie:) Widze że pierwsza część o tobie, druga będzie o mnie po tytule sądząc:)

Tauaika Trylogia Millenium. Mężczyżni którzy nienawidzą kobiet, Dziewczyna która igrała z ogniem, Zamek z piasku który runął,

Czytałem. I muszę powiedzieć, że mimo ogólnoświatowych zachwytów nie umiem znaleźć niczego ciekawego w szwedzkich kryminałach :)