Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina2832

matura dla dorosłych

Polecane posty

witam wszystkim mam pytanie 3 lata temu skończyłam liceum ale nie podeszłam do matury czy ktoś wie może co teraz miałabym zrobić ,gdzie się zgłosić żeby zdać maturę?? proszę pomóżcie

Gość żonkilek ll
o ile wiem, to musisz ją zdawać w szkole w której ukończyłaś szkołę

Gość hiszpanska inkwizycyja
Musisz isc do swojej szkoly,wypisac deklaracje i wsio.w tym roku juz za pozno,dopiero w przyszlym.

Gość żonkilek ll
a nie powinna jeszcze się zapisać do ostatniej klasy? hymm bo po upływie ilus lat trzeba od nowa chodzić chyba do szkoły bodajże pięciu albo trzech:P

Gość hiszpanska inkwizycyja
Nie,nie trzeba.ma ukonczone liceum i swiadectwo na to.znam czlowieka,ktory po 13 latach zdawal.)

Gość żonkilek ll
a można sobie wybrać szkołę która jest np. bliżej czy to musi być szkoła w której się ją ukończyło?

Gość ghjghfxagjhf
z tego co mi wiadomo mozna zapisac sie do konca stycznia, wiec lec cyzm pedzej do swojej byłej szkoły.

Gość addawdaw
ty kurwo

Gość gość
trzeba chyba wybać jakąś szkołę liceum dla dorosłych i tam mają kursy przygotowawcze do matury. Jak masz skonczone liceum to nie bedziesz musiala odrabiac chyba tych 3 lat wiec masz lepiej.

Gość gość
co szkoła to różne zasady. Najlepiej jak znajdziesz jakaś w okolicy i u nich bezpośrednio dowiesz się co i jak . jeśli jestez z Sopotu lub okolicy możesz się tu http://www.liceum-zaoczne.sopot.pl/kontakt.html zgłosić. sama konczyłam niedawno u nich kurs i zdalam mature. Jestem zadowolona a i nauczyciele są pomocni to wazne.